ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ (15-22/03/2018)


Ο Μάρτιος βρίσκεται στα μισά του και μας ''δίνει'' απλόχερα υπέροχες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη για όλους τους λάτρεις της μουσικής, άσχετα με το είδος, που λατρεύουν!

Δημήτρης Μυστακίδης


Ο Δημήτρης Μυστακίδης μαζί με τον τελευταίο του δίσκο ''Αμέρικα'' πραγματοποιεί μία σόλο παράσταση, στην οποία θα παίξει και θα ερμηνεύσει τραγούδια, που έπαιζαν οι Έλληνες μετανάστες μουσικοί στην Αμερική. Οι μελωδίες μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό, που τις συνοδεύει και οι ιστορίες, που αφηγείται ο μουσικός αναδεικνύει τα βιώματα και τα συναισθήματα της μετανάστευσης.

*  Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - 25ης Μαρτίου και Παραλία

Kadebostany


Οι πρώτες στάσεις της νέας παγκόσμιας περιοδείας των Kadebostany, με τίτλο '' Μonumental Tour'', δεν είναι άλλες από τρεις ελληνικές πόλεις. Μία από αυτές, η Θεσσαλονίκη θα τους υποδεχτεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου και αυτοί με τη σειρά τους θα μας μεταφέρουν στο δικό τους μαγικό κόσμο, εμπλουτισμένο με οπτικοακουστικά στοιχεία.

* Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, 20:00, Fix Factory of Sound - 26ης Οκτωβρίου 15

1000 Μοds - Embargo


Στη διπλανή σκηνή του Fix, μία άλλη μεγάλη γιορτή θα πραγματοποιείται! Οι 1000 Mods επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη μετά την πρώτη τους περιοδεία σε αμερικανικό έδαφος. Η ροκ μπάντα θα ''φέρει'' μαζί της, τις βαριές κιθάρες της και τις επιρροές των Black Sabbath, για να γίνουν ''ένα'' με το δυναμικό κοινό, που θα βρίσκεται εκεί! Μαζί τους, οι ''Embargo'', που θα τους συνοδεύσουν στην τρέλα αυτή!

* Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, 20:00, Principal Club - 26ης Οκτωβρίου 16


Mίλτος Πασχαλίδης


Σταθερή αξία στις μουσικές στιγμές της πόλης ο Μίλτος Πασχαλίδης, που επανέρχεται για τρεις συναυλίες στο Block 33. Στη βαλίτσα του τραγούδια δικά του και σπουδαίων συνθετών, που τον έχουν στιγματίσει, παραδοσιακές και ροκ μελωδίες και οι αυθόρμητες σκέψεις του, που αναδεικνύονται μέσω κομματιών, που ερμηνεύει την ίδια στιγμή. Μαζί του, οι μουσικοί, που τον συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια και δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες σε όλους όσους τον ακολουθούν πιστά!

* Παρασκευή - Σάββατο 16 - 17 Μαρτίου 2018, 22:30, Βlock 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Μπλε


''Έτοιμοι να πιάσουν φωτιά'' θα είναι οι Μπλε το Σάββατο 17 Μαρτίου στη σκηνή του club του Μύλου. Συνοδοιπόροι τους τα τραγούδια, που δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια, τους ακολουθούν και τα αγαπούν βαθιά, όπως και οι ακροατές τους τα τελευταία 22 χρόνια!

* Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, 22:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56