ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: 'ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΞΑΝΑ...'


Το προηγούμενο Σάββατο εκάνε πρεμιέρα η παράσταση "Για πάντα μαζί, ξανά..." μια μοντέρνα κωμωδία γραμμένη από την Νίκη Ποζιδου σκηνοθέτη και πρωταγωνίστρια της παράστασης. 

Η ιστορία περιγράφει ζωηρά και άκρως ρεαλιστικά τη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Βέβαια, δεν είναι μόνο η καθημερινότητα που ζει το ζευγάρι, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει όταν έρχεται στο σπίτι η αδερφή της συζύγου καθώς και η κόρη τους που κατοικεί στο εξωτερικό. Δεν θα σας αποκαλυφθεί όλη ιστορία, αλλά θα τονιστούν όλα τα σημεία που στην πλειονότητά τους ξαφνιάζουν ευχάριστα τον θεατή. 

Η παράσταση έχει έντονα σύγχρονα ρεαλιστικά στοιχεία πράγμα που από μόνο του μας δείχνει πως είναι ένα σύγχρονο έργο αντλώντας στοιχεία της πραγματικότητας. Η ζωή ενός ζευγαριού, που είναι παντρεμένο αρκετά χρόνια και πλέον οι σύντροφοι μεταξύ τους γνωρίζουν τις συνήθειές του μας μεταφέρει σε ένα οικείο περιβάλλον, που θα μπορούσε να είναι ένα όντως πραγματικό ζευγάρι. 

Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα είναι στην όμορφη εναλλαγή που έχει το χιούμορ με το συναίσθημα. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος και η εκφραστικότητα της πρωταγωνίστριας Νίκη Ποζίδου τις στιγμές που υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Όπως φυσικά και η βαθιά αγάπη που νιώθει ο πρωταγωνιστής (σύζυγος)  Άκης Αποστολίδης για τη γυναίκα του. Η αγάπη αυτή μπορεί να βγαίνει ορισμένες φορές με λάθος τρόπο αλλά κάπως έτσι δεν είναι και στην πραγματική  ζωή ενός ζευγαριού; 

Επιπλέον πρέπει να αναφερθεί πως είναι μια άρτια οργανωμένη παράσταση με πολύ καλούς ηθοποιούς στο σύνολό της. Καθ όλη τη διάρκεια της παράστασης το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εμπνευσμένες ατάκες και να γελάσει με την τροπή που παίρνει η ιστορία. 

Εν κατακλείδι η παράσταση τελειώνει στέλνοντας στους θεατές της ένα πολύ όμορφο μήνυμα της οικογενειακής αγάπης και συνοχής, που μπορεί να έχει μία τυπική ελληνική οικογένειας. Πάνω από 1 ώρα και 30 λεπτά με όμορφος εναλλαγές αγάπης, τρυφερότητας, αγανάκτησης, βαρεμάρας και πολύ γέλιου. Η παράσταση είναι πολύ καλή. Θα σας κάνει να καταλάβετε πως την αληθινή αγάπη ίσως να μην καταλαβαίνουμε. Μην χάσετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε!!

Κείμενο ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ 

Περισσότερα για την παράσταση: 'ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΞΑΝΑ...' ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ