ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (12-20/02/2018)

Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιόδους του χρόνου, που στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν αμέτρητα live και μουσικά γεγονότα! Παρ'όλα αυτά, τα παρακάτω ξεχωρίζουν και είναι έτοιμα να μας συναρπάσουν!

Γεωργία Νταγάκη - Passa Tempo


Μία από τις πιο ξεχωριστές φωνές της γενιάς της ανεβαίνει για τρίτη φορά στη σειρά στη Θεσσαλονίκη και στο club του Μύλου. Η Γεωργία Νταγάκη, μαζί με τη λύρα και τους μουσικούς της, έρχεται για μία ακόμα βραδιά στην πόλη, που θα γεμίσει με κρητικές μελωδίες, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και αυτά που αγαπάει βαθιά! Τη συναυλία ανοίγουν οι ''Passa Tempo''!

* Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, 21:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56

De Facto


Το ελληνικό ροκ συγκρότημα, που μετρά περισσότερα από 20 χρόνια μουσικής πορείας, θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα live στην πόλη, που τους έχει απογειώσει και την έχουν κάνει τραγούδι τους! Την ερχόμενη Παρασκευή θα παίξουν σε γνώριμα μέρη και θα μας θυμίσουν όλους τους μουσικούς λόγους, για τους οποίους τους ακολουθούμε έως σήμερα!

* Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, 21:00, Δέντρο στο bar - Λ. Βασιλέως Γεωργίου 25

Balkan Fest 2018


To 8o Balkan Fest είναι γεγονός! Η μεγάλη γιορτή της μουσικής, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού έρχεται για ακόμα μία χρονιά, με σκοπό την ανάδειξη της διαφορετικότητας αλλά και των κοινών στοιχείων των ανθρώπων και των χωρών των Βαλκανίων. Μουσικές, γεύσεις και άνθρωποι θα είναι εκεί για να σε ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της βαλκανικής χερσονήσου για δύο ξεχωριστές βραδιές!

* Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, 19:00, WE - 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη

Φωτεινή Βελεσιώτου


Η Φωτεινή Βελεσιώτου, φέρνοντας μαζί της τα δικά της τραγούδια αλλά και αυτά μουσικών, που έχουν μείνει ανεξίτηλοι στην ελληνική μουσική, έρχεται στο club του Μύλου για μία βραδιά γεμάτη ρεμπέτικες και όχι μόνο μελωδίες! Μαζί της, ο Σωτήρης Μπαλλάς, ο Νίκος Παπαναστασίου και ο Γιώργος Καραμφίλλης, που θα ολοκληρώσουν τη μουσική αναζήτηση, που επιδιώκει σε κάθε live της, η μοναδική ερμηνεύτρια!

* Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, 21:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56