ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Ο ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ REDICOLO ΣΤΟ ΛΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ


ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ REDICOLO
παραστάσεις για το κοινό

στο καφέ-μπαρ-εστιατόριο ΛΟΦΟΣ στην Πυλαία

Ο Κουκλοθίασος REDICOLO, μετά τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει τρεις παραστάσεις για το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Καφέ-Μπαρ-Εστιατόριο ΛΟΦΟΣ στην Πυλαία:

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ
Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ώρα 18:00

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00

ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00

Τρεις παραστάσεις για παιδιά με μεγάλες χειροποίητες κούκλες και εντυπωσιακή τεχνοτροπία, που συνδυάζουν το σύγχρονο κουκλοθέατρο με το θέατρο, κατάλληλες για μαθητές νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού. 


Ο  ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ

Ένα έργο για παιδιά βασισμένο στην "Ιστορία μιας εγκαταλελειμμένης κούκλας" του Αλφόνσο Σάστρε, εμπνευσμένη από τον "Κύκλο με την κιμωλία". Η Λολίτα πετάει την παλιά της κούκλα και η Πάκα την βρίσκει και την ξαναφτιάχνει με όλη της την αγάπη. Όταν η Λολίτα την διεκδικεί ξανά, τα παιδιά καλούνται να απαντήσουν σε ποια από τις δύο ανήκει η κούκλα. Μία παράσταση με ζωντανή μουσική, αμεσότητα και εντυπωσιακά μεγάλες κούκλες, που φέρνει με πολύ όμορφο και ποιητικό τρόπο το ζήτημα της δικαιοσύνης στον κόσμο των παιδιών.


ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μία ιστορία με ήρωα έναν φαντασμένο Ρομπέν των Δασών που νομίζει ότι μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο μόνος του και που μέσα από τα παθήματά του διασκεδάζει και αφυπνίζει. Μία παράσταση για τη συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα, με ζωντανή μουσική, έξυπνο χιούμορ, συναρπαστική δράση και μία απρόσμενη ανατροπή όπου τα παιδιά καλούνται να δώσουν τη λύση!


ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ

Οι περιπέτειες της γνωστής αξιαγάπητης μαριονέτας σε έναν κόσμο ανθρώπων, σε μία ιδιαίτερη διασκευή πάνω στο κλασικό κείμενο του Κάρλο Κολόντι, που εστιάζει στο ζήτημα της διαφορετικότητας. Με ιδιαίτερες τεχνικές εμψύχωσης, πρωτότυπη μουσική και ζωντανό τραγούδι, η παράσταση προσδοκά να ψυχαγωγήσει και να εισάγει τους μικρούς θεατές σε έναν κόσμο γεμάτο χιούμορ, τρυφερότητα και ευαισθησία.

INFO
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛA - Σάββατο 27.1.2018, ώρα 18:00
ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Σάββατο 3.2.2018, ώρα 18:00
ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ - Κυριακή 25.2.2018, ώρα 12:00

Χώρος: Καφέ-Μπαρ-Εστιατόριο ΛΟΦΟΣ 
Διεύθυνση: Κύπρου 19, Πυλαία, Θεσσαλονίκη (πάνω από το τούνελ του Περιφερειακού, Κωνσταντινοπολίτικα, Google Maps)
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Ηλικίες: από 3 ετών
Κρατήσεις θέσεων: 6948092384, 2311284567 και 2310425097

Για τις παραστάσεις του ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΥ REDICOLO

Ο Κουκλοθίασος REDICOLO ταξιδεύει με τις παραστάσεις του στους χώρους των σχολείων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας όλη τη σχολική χρονιά. Οι παραστάσεις είναι διαθέσιμες και για εκδηλώσεις που διοργανώνουν Δήμοι, Φορείς και Σύλλογοι στη Βόρειο Ελλάδα. Τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε σχολεία της Θεσσαλίας και το Μάιο σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας. Μέσα στη χρονιά πραγματοποιούνται και παραστάσεις για το κοινό σε διάφορες πόλεις, δείτε το πρόγραμμα: www.redicolo.com/imerologio

Για να οργανώσετε μία παράσταση με τον Κουκλοθίασο REDICOLO στο σχολείο σας, στο χώρο σας ή στις εορταστικές σας εκδηλώσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6948092384, 2311284567 (Αλέξανδρος) και 6976055790, 2310425097 (Δέσποινα)

Διαθέσιμες παραστάσεις 2017-18:

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ - www.redicolo.com/kyklos 
ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ - www.redicolo.com/pinokio
ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - www.redicolo.com/roben