ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

'Ο ΦΑΡΟΣ' ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ


Πέντε σημαντικοί πρωταγωνιστές θα συναντηθούν επί σκηνής στο θέατρο Αθηνών, από τις 4 Οκτωβρίου, με αφορμή ένα πολυβραβευμένο έργο. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Πουπουλένιου και του Θεού της Σφαγής στο ίδιο θέατρο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιλέγει και σκηνοθετεί, σε πανελλήνια πρεμιέρα, το συνταρακτικό θρίλερ – μαύρη κωμωδία του Κόνορ Μακφέρσον «Ο Φάρος», συμπρωταγωνιστώντας με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Νίκο Ψαρρά και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

Η υπόθεση

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλλάσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.

Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά.

Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Οι συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Αθανασία Σμαραγδή
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Βοηθοί σκηνοθέτη: Μανώλης Δούνιας – Έλενα Σκουλά

Θεατρικές Επιχειρήσεις: Κάρολος Παυλάκης

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου

Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10, τηλ. 21033312343

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη-Κυριακή: 9:15 μμ
Λαϊκή απογευματινή: Σάββατο: 6:15 μμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή,Κυριακή: 20€, 17€, 14€
Φοιτητικό (πλην Σαββάτου βράδυ):14€
Νεανικό (έως 26 ετών) & άνω των 65ετων: 14€ (Τετάρτη & Πέμπτη)
Ανέργων: 10€ (Τετάρτη & Πέμπτη)
Λαϊκή Απογευματινή Σαββάτου:17€
Βραδινή Σαββάτου: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας: www.tickethour.com

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938111

Με μετρητά:

Εκδοτήρια του Θεάτρου Αθηνών, Βουκουρεστίου 10, τηλ. 21033312343 (ώρες ταμείου εκτός Δευτέρας: 10:30πμ- 1:30μμ & 5:00μμ-9:30μμ

Με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας (VISA ή MASTERCARD) καθώς και μετρητά: Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – Καταστήματα COSMΟΤΕ