ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


Αμφιθέατρο Αμαδρυάς
 στο Φίλυρο

Φθινοπωρινές βραδιές ποιοτικού θεάτρου 

Σεπτέμβριος 2017  

Μοναδικές βραδιές ποιοτικού θεάτρου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό διοργανώνει και φέτος το Φθινόπωρο ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στο Φίλυρο στις 3,4 και 8,9,10 Σεπτεμβρίου  2017.

Το ρεπερτόριο των εκδηλώσεων που θα παρουσιαστούν στο μαγευτικό υπαίθριο αμφιθέατρο "Αμαδρυάς" στο ομώνυμο δάσος του Φιλύρου περιλαμβάνει την τρία ελληνικά μονόπρακτα με τίτλο  «Όλα του γάμου δύσκολα» και άλλα τρία θεατρικά έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων. Στις συνολικά τέσσερις θεατρικές παραστάσεις σύμφωνα με τις κριτικές τις εντυπώσεις κερδίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί των τοπικών θεατρικών ομάδων  που με τις αριστοτεχνικές ερμηνείες τους συγκεντρώνουν το χειροκρότημα και το ενδιαφέρον του κοινού.

«Μετά τις καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις συνεχίζουμε στο αμφιθέατρο "Αμαδρυάς" στο δάσος του Φιλύρου με τις Φθινοπωρινές βραδιές θεάτρου. Πρόκειται για εκδηλώσεις που εξελίσσονται σε θεσμό θεατρικού πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή αξιοποιώντας έναν χώρο πολιτισμού που βρίσκεται μέσα στη φύση και δίνοντας την ευκαιρία στις τοπικές θεατρικές ομάδες μας να αναδείξουν το ταλέντο τους» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, Σωκράτης Δωρής ευχαριστώντας θερμά τους συντελεστές όλων των παραστάσεων για την ευγενική συμμετοχή τους.  

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων: 

Κυριακή 3/9, Δευτέρα 4/9 και ώρα 20:00 «Όλα του γάμου δύσκολα». Τρία ελληνικά μονόπρακτα έργα από την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου σε σκηνοθεσία Αγγελικής Φουντούκη.

Παρασκευή 8/9 και ώρα 20:30 «Αυλαία και...πάμε!!» από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου σε σκηνοθεσία Φωτεινής Αθανασιάδου.

Σάββατο 9/9  και ώρα 20:30 «Σκηνοθυσίες» μία συγγραφική δουλειά της ομάδας «ΠροβαΤαΜεσανυχτα» σε σκηνοθεσία Βούλας Γεωργιάδου.

Κυριακή 10/9 και ώρα 20:30 «Γιοι και Κόρες» του Γ. Καλαβριανού, από τη Θεατρική ομάδα «Πάνω στο Θέατρο», μαθητών της  Β’ Λυκείου, σε σκηνοθεσία Χαρούλας Αποστολίδου.