ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΜΦΩΝΙΚΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ


Παρα Θιν Αλός
στο Κυβερνείο 

Συμφωνικό Rock

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 

Η αυλαία των εκδηλώσεων του Παρα Θιν Αλός κλείνει φέτος με ένα δυναμικό συνδυασμό και υπό το φως της Πανσελήνου, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο παλατάκι με “Συμφωνικό Rock”. 

 Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Γάκης  και το πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα TROUBLEMAKERS, αναμένεται να δώσουν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα , στο οποίο συνδυάζει με ιδιαίτερη επιτυχία τη rock μουσική (Led Zeppelin, Scorpions, Deep Purple, RainBow, Aerosmith κλπ.) με κλασικά ακούσματα. 

Η Συμφωνική Ορχήστρα που ιδρύθηκε το 1987 με την αρχική ονομασία «Δημοτική ορχήστρα» και καλλιτεχνικό δ/ντή τον Κοσμά Γαλιλαία,  αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς και συμμετέχει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης με εκπαιδευτικές συναυλίες, με δικές της παραγωγές, με συμπαραγωγές με άλλους φορείς και ορχήστρες σε φεστιβάλ, σε διεθνείς διαγωνισμούς μαέστρων, με συναυλίες στη Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα υπεύθυνος είναι ο  αρχιμουσικός Χάρης Ηλιάδης. Σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει μεγάλους και σπουδαίους σολίστες και μαέστρους.

Ο Γιώργος Γάκης, έχοντας μια μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το 1993. Η συνεργασία του με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης έδωσε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα, στο οποίο συνδυάσανε με ιδιαίτερη επιτυχία την rock μουσική με κλασικά κομμάτια.

Στην ενορχήστρωση  και στα πλήκτρα  είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στα  ντραμς ο Σωτήρης Γάκης, στην Κιθάρα ο Κώστας Κωσταδήμος, στο Μπάσο ο Αλέξανδρος Κασκάνης  και στα φωνητικά ο Γιώργος Γάκης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ημέρα & ώρα συναυλίας: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00
Εισιτήριο: Είσοδος Ελεύθερη
Χώρος: Κυβερνείο (Παλατάκι)
Διεύθυνση: Ν. Κρήνη Καλαμαριά