ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΝΕΥΡΙΚΗ ΕΡΑΣΤΕΣ 2 ½


Μία μοντέρνα μαύρη κωμωδία του Άνθιμου Κατιρτζόγλου
Από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
και για λίγες παραστάσεις

Η παράσταση «Νευρικοί Εραστές 2 ½ μεταφέρεται στο Θέατρο Σοφούλη

Πρεμιέρα τοΣάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Ημερομηνίες παραστάσεων: Σάββατο 16/9, Κυριακή 17/9, Δευτέρα 18/9, Τρίτη 19/9, Παρασκευή 22/9 και Κυριακή 24/9 στις 21.00


Ο Άνθιμος Κατιρτζόγλου παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη την παράσταση «Νευρικοί Εραστές 2 ½» το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και για λίγες μόνο παραστάσεις. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία που εισχωρεί στα προβλήματα μιας σχέσης και επιβεβαιώνει μία αλήθεια: «μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις».

Ένα αντρόγυνο πηγαίνει σε ένα δικηγορικό γραφείο με αφορμή το διαζύγιο. Σε αυτό το γραφείο παρουσιάζεται ο έρωτας ενός ζευγαριού σε όλες τις εκφάνσεις του- από το φλερτ ως και την παρακμή- την παθολογική αγάπη του άντρα με την μητέρα του, τη γυναικεία φιλία αλλά και το πόσο έχει επηρεάσει τις σχέσεις η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Πόσο χειρότερα όμως γίνονται τα πράγματα όταν μπροστά σε έναν δικηγόρο που καλείται να ασκήσει χρέη ψυχολόγου; Ποιος φταίει για ένα χωρισμό; Μία αλήθεια αποκαλύπτεται και αλλάζει η ισορροπία. Το θύμα σε μία σχέση γίνεται θύτης. Γιατί η ζωή είναι ένας καθρέφτης: βλέπουμε το ψεύτικο είδωλο μας.


Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης)
Δημήτρης Ελιάς,  Δέσποινα Κοκκινίδου, Σμαράγδα Τζούμα, Άνθιμος Κατιρτζόγλου και Δέσποινα Βασιλείου. Στο ρόλο της μητέρας η Έλενα Κωνσταντινίδου.
Κείμενο-σκηνοθεσία: Άνθιμος Κατιρτζόγλου
Ήχος-φωτισμοί: Κυριάκος Αλεξιάδης
Κοστούμια: Ίρις Τσαγκαλίδου
Σκηνικά: Αθηνά Μπατσίλα
Σχεδιασμός αφίσας: Όλγα Ταξιλταρίδου

Μέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 16/9, Κυριακή 17/9, Δευτέρα 18/9, Τρίτη 19/9, Παρασκευή 22/9 και Κυριακή 24/9 στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, 8 ευρώ μειωμένο

Με την προσκόμιση εισιτηρίου ΟΑΣΘ ή απόδειξη ταξί παρέχεται έκπτωση στο ολόκληρο εισιτήριο (ισχύει για 90 λεπτά από την ακύρωση του εισιτηρίου).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη 2310 423925
Προπώληση: ταμείο θεάτρου, ReGroup και Gooddeals
ΟΑΣΘ: Νο 5 στάση Βερβελίδη