ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ: ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ


Μπορεί να πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που με διαβάσατε, ωστόσο είμαι πάλι εδώ στην παρέα σας. Οι διακοπές του Πάσχα δυστυχώς έφτασαν στο τέλος τους και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε δυναμικά όλα όσα αφήσαμε για να ξεκουραστούμε. Στην παρέα μας βρίσκεται ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος με καταγωγή από Αθήνα και Ζάκυνθο. Η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι και να χαμογελά. Είναι απόφοιτος του Ωδείου Ζακύνθου και του Εθνικού Ωδείου Πειραιά. Ακόμη έχει ολοκληρώσει σπουδές σε Μηχανολογία, Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία και μας υπόσχεται πως θα "πάθουμε ζημιά" με το νέο του τραγούδι. Ο λόγος για τον Βασίλη Βαφειάδη!!!

Πώς είναι η καθημερινότητά σου, κάνεις συχνά πράγματα μέσα στην ημέρα για τον εαυτό σου; 

Καταρχάς σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε . Η καθημερινότητα μου είναι απλή λιτή όπως κάθε ανθρώπου στο τρέξιμο και στις ανάγκες της καθημερινότητας. Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω γυμναστική και ασχολούμαι εντατικά παίζοντας και γράφοντας μουσική και στίχο κρατώντας τα στο αρχείο για το μέλλον.


Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου και συγκεκριμένα το τραγούδι, πως δραστηριοποιήσε αυτό το διάστημα; 

Αυτό το διάστημα κάνω πρόβες και ασχολούμαι με το νέο μου δυναμικό τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα με τίτλο "Έχω πάθει ζημιά".



Ως νέο πρόσωπο στο χώρο, νομίζεις ότι εντοπίζονται αξιόλογοι νέοι για να ασχοληθούν με το τραγούδι και γιατί όχι να αναδειχθούν σε σημαντικές προσωπικότητες στο μέλλον; 

Πάντα υπάρχουν ταλέντα σε κάθε τομέα απλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει κάποιος στον οπουδήποτε τομέα και είναι φυσιολογικό άλλωστε!


Ανέφερε μας 2 (δύο) από τους αγαπημένους σου τραγουδιστές διαφορετικού φύλου και τους λόγους για τους οποίους κατέχουν ξεχωριστή θέση για σένα; 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Πασχάλης Τερζής. Ανατρίχιασα στην κυριολεξία όταν τους άκουσα.


Θεωρείς πως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας τραγουδιστής για να επιτύχει; Ποια είναι αυτά; 

Χροιά, αγάπη για όλο αυτό, προσπάθεια αρκετή και το σημαντικότερο καλός χαρακτήρας . Τα υπόλοιπα έρχονται!


Τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση επανεκκινήθηκαν τα talent shows. Ποια είναι η άποψη σου για αυτές τις παραγωγές; Αναδεικνύονται πραγματικά ταλέντα; 

Είναι μεγάλη ιστορία όλο αυτό το κεφάλαιο, είμαι λιγάκι αρνητικός αλλά θεωρώ πως με κατάλληλη διαχείριση ειδικά στην μετά εποχή παιχνιδιού μπορεί να εξελιχθεί κάτι καλό. Δύσκολη η διαχείριση όμως.


Ένας καλλιτέχνης οφείλει στον εαυτό του να έχει ανοιχτό πνεύμα. Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι του χώρου που δεν χαρακτηρίζονται από ελευθερία του νου; 

Ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι ο εαυτός του και έχει μεγάλη αμεσότητα στον κόσμο και ο κόσμος ανταποκρίνεται αμέσως σε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος πιστεύει διαφορετικά πράγματα γενικά.


Βρίσκεις κάτι σε εσένα που θα ήθελες να αλλάξεις άμεσα; 

Όχι όπως είπα παραπάνω όταν είμαστε ο εαυτός μας είναι πάρα πολύ ωραίο και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Τίποτα ψεύτικο. Μόνο αλήθειες (γέλια).



Ποιο πιστεύεις ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο για έναν άνθρωπο;

Υγεία και πολλά χαμόγελα στην καθημερινότητα του.


Τι σου λείπει περισσότερο στη ζωή σου; 

Ποιο πολύς ελεύθερος χρόνος να βλέπω φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.. Συμβιβάζομαι όμως γενικά και έχω πάντα θετική σκέψη!!


Τέλος, πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου βαθιά στο μέλλον; 

Να έχω πετύχει προσωπικούς στόχους σε κάθε τομέα της ζωής είτε επαγγελματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο . Δεν σου κρύβω μ'αρέσει πολύ η οικογένεια και θα ήθελα πολύ να κάνω δικιά μου μια μέρα!! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να ακούν και να περνάνε ωραία με τα τραγούδια μου!