ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

Share This

Καθρέφτες

της Άντας Τσεσμελή-Edwards

Για μία μόνο παράσταση το Σάββατο 8 Απριλίου 21.30

Μετά από δυο συνεχόμενες χρονιές επιτυχημένων παραστάσεων, οι βραβευμένοι  «Καθρέφτες», κατά απαίτηση του κοινού, θα φιλοξενηθούν για μία μόνο παράσταση στο Θέατρο Αυλαία το Σάββατο 8 Απριλίου στις 21.30.

Λίγα λόγια για το έργο:

Έρχεται κάποτε η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να αντιμετωπίσει το είδωλό του.  Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να το αντιμετωπίσουμε; Και τι γίνεται με τις σκιές των άλλων που θαμπώνουν την εικόνα;

Οι Καθρέφτες είναι ένα βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο έργο για την αλήθεια της ύπαρξης, μια προσεκτική, λυρική αλλά και δυναμική προσέγγιση στην ουσία της ζωής.

Τρεις γυναίκες με καριέρα – η τραπεζική υπάλληλος Λίντα, η ιδιωτική υπάλληλος Κορίνα και το διευθυντικό στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας η Ελισάβετ – βρίσκονται μπροστά στο αδιέξοδο μιας ανικανοποίητης και άδειας ζωής. Ο χρόνος, η μνήμη, τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς τους ζυγίζονται για να αποκαλύψουν πως όσοι υπήρξαν στη ζωή τους δεν είναι πια παρά σκιές στον καθρέφτη της ψυχής τους.

Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ηρωίδες φτάνουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατές για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους.

Οι Καθρέφτες φωτίζουν με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη. Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Άντα Τσεσμελή
Σκηνικά – Κοστούμια:  Θανάσης Κολαλάς
Φιλική συμμετοχή: Γιολάντα Μπαλαούρα, Άντα Τσεσμελή, Δέσποινα Γωνιάδου, Παναγιώτης Κουντουράς

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σάββατο 8 Απριλίου | 21:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος 8€  | Ανέργων, Φοιτητικό 5€

Pages