ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ BLACKBOX - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ BLACKBOX

Share This

Μία μέρα και Ενάμισης χρόνος

4,5,6  Ιανουαρίου στο BlackBox


Η παράσταση «Μία μέρα και Ενάμισης χρόνος» είναι εμπνευσμένη από την ιστορία Εκείνος κι Εκείνη του Ταϊβανού εικονογράφου και συγγραφέα Jimmy Liao. 

Η πρωτότυπη δουλειά του Eilon Morris και της Ζωής Κατσιλέρου που έκανε πρεμιέρα στην Σκωτία τον Σεπτέμβρη του 2016, έρχεται στο BlackBox για τρείς μόνο παραστάσεις στις 4, 5 & 6 Ιανουαρίου. 

Μία παράσταση αφιερωμένη στη ρουτίνα, την απομόνωση, τη μοναξιά και τη λαχτάρα για συντροφικότητα. Συνδυάζει μινιμαλιστικές χορογραφίες, μουσική/ηχοτοπία, περιγραφικό και ποιητικό λόγο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. 

Δύο διπλανά διαμερίσματα σε μία πόλη, ένας άντρας και μία γυναίκα βουτηγμένοι στη ρουτίνα τους, βιώνουν τη μοναξιά και την μοναχικότητα. Παράλληλες ζωές, άπειρες πιθανότητες, μια τυχαία συνάντηση. Οι δύο ερμηνευτές έρχονται αντιμέτωποι με τις ήχους και τις αναμνήσεις της συνάντησης αυτής μέσα στην αυστηρά οργανωμένη ρουτίνα τους. Οδηγός στη μνήμη τους ένας χάρτης στο πάτωμα• ένα μονοπάτι που ακολουθούν ώστε να επιστρέψουν στην έκσταση της μιας στιγμής.

Η ποιητική σύνθεση της κίνησης, του ήχου, της σκηνογραφίας και του λόγου θολώνει τα σύνορα μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού δημιουργεί μία άστατη επανάληψη γεγονότων που θυμίζει καθημερινότητα.

The set and atmospheres conveyed the meanings and emotions I needed. They were in perfect harmony with the movement, the sound and the text … completing the story and the imagery! 
-Tilda O’Grady, September 2016


Χορογραφίες- Μουσική Σύνθεση-Κείμενο: Eilon Morris & Ζωή Κατσιλέρου
Performers: Eilon Morris & Ζωή Κατσιλέρου 


Παραστάσεις
4-5-6 Ιανουαρίου 2017
Ημέρες και ώρα παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη στις 21:00, Παρασκευή στις 18:00
Εισιτήρια: 10 € κανονικό, 8 € φοιτητικό, 5 € ανέργων, ατέλειες
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr, Public, Reload, Media Markt Seven Spots, 11876, και στο ταμείο του Blackbox 
Ώρες ταμείου: Δευτέρα - Τρίτη 10:30-13:30, Τετάρτη έως και Κυριακή 17:30-21:00

BlackBox
Βασ. Όλγας 65 και Φλέμινγκ 2
T: 2310829254

Pages