ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ FATE


Το Μουσικό Θέατρο Εταιρότητα παρουσιάζει την παράσταση  FATE 

Κάπου πάνω απ’ τα κεφάλια μας ένα αεροπλάνο γεμάτο αναμνήσεις κάνει κύκλους και είναι πιθανό να μην προσγειωθεί ποτέ. Κάπου γράφεται αυτή τη στιγμή μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Έρωτας Και Ξερό Ψωμί». Κάπου στον άλλο κόσμο ένα ζευγάρι ανακαλύπτει τι θα πει «μια ζωή μαζί», κάπου σ’ αυτό τον κόσμο ένα ζευγάρι πάει σε κηδείες, κάπου παίζεται σε επανάληψη η ραδιοφωνική εκπομπή «Το Κρεοπωλείο» και μία κυρία σε κάποιο Σουπερμάρκετ αγοράζει μία βεντάλια με κάτι πρόσωπα επάνω. Τα 18 πρόσωπα του έργου.  


Κυρίες και κύριοι μείνετε συντονισμένοι και δε θα χάσετε, 18 πρόσωπα, δύο ηθοποιοί, ένας μουσικός, τρελές ερωτικές ιστορίες υπό τους ήχους γνωστών ελληνικών τραγουδιών –που δε θα αναγνωρίσετε- κυρίες και κύριοι ο έρωτας ίδιος στην ουσία αλλάζει προσωπεία, κυρίες και κύριοι μείνετε συντονισμένοι και συγγνώμη· ήταν μοιραίο.  


Το κείμενο με κύρια αναφορά έναν μεγάλο σύγχρονο σκηνοθέτη του κινηματογράφου, τον Pedro Almodovar, πραγματεύεται τη φύση του έρωτα μέσα από καθημερινές ιστορίες, με δόσεις σουρεαλισμού. Το τυχαίο είναι αυτό που πρωταγωνιστεί σε μία αποθέωση συμπτώσεων, όπως αυτή του Fate. Τα πρόσωπα διασταυρώνονται, οι ζωές τους μπλέκονται και η ανάγκη τους για έρωτα μπαίνει σε πρώτο πλάνο. 


Κείμενο-Σκηνοθεσία: Άννα-Μαρία Ιακώβου  
Σκηνογραφική-Ενδυματολογική Επιμέλεια: Λένα Σιταρά 
Μουσική: Περικλής Βραχνός  
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Αλέξανδρος Βοζινίδης, Μαργαρίτα Κούτοβα 
Μουσική Διδασκαλία: Ευτυχία Καβαλίκα 
Κατασκευή κούκλας: Τμήμα Θεάτρου Α.Π.Θ. (Ευχαριστούμε τη Μαρία Κουτσοκώστα) 
Σχεδιασμός Αφίσας: Κωνσταντίνος Φούντος 
Trailer: Τατιάνα Νικολαΐδου 
Παίζουν: Δημήτρης Κουστολίδης, Κωνσταντίνα Λιάκου  
και ο μουσικός: Περικλής Βραχνός