ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!


Προσέξτε γιατί οι θεοί είστε εσείς, είναι το μήνυμα της παράστασης "Ω Θεέ μου" με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου, που θα κάνει πρεμιέρα την  Παρασκευή ,14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό και πρωτότυπο έργο της Άναντ Γκοβ στο οποίο ο Θεός, απεγνωσμένος από τις πράξεις των δημιουργημάτων του, δηλαδή των ανθρώπων, παθαίνει κατάθλιψη και κατατρέχει στη βοήθεια μιας ψυχολόγου της Άννας, προκειμένου να βρει θεραπεία.

"Eχει να κάνει με το συνεχές ερώτημα της πίστης στο Θεό. Τα έχει όλα και συμφέρει. Είναι ένα δώρο που μας βρήκε αυτό το έργο" σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου στη συνέντευξη τύπου της παράστασης .Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης Βαλτινός έκανε λόγο για ένα έργο που πληροί στο απόλυτο καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των έργων που θα ήθελε να παίζει ο ίδιος σε όλη του τη ζωή ενώ τόνισε πως η παράσταση αύτη βγαίνει εκ της μαιευτικής από τους ηθοποιούς· γεγονός που τον έκανε να νιώσει νέος .

Τί να συμβαίνει άραγε όταν ο Θεός κατεβαίνει στη Γη για ψυχανάλυση; Πόση πίστη και χιούμορ χρειάζεται τελικά ,για να επιβιώσουμε και να βρούμε την ευτυχία ; Καλύτερα να μη βιαστείτε να απαντήσετε αλλά να τρέξετε να προλάβετε τα εισιτήρια της παράστασης που θα επιλύσει με ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο κάθε ερώτημα πάνω στα θέματα αυτά.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Ανάτ Γκοβ
Μετάφραση: Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία: Λίνα Ζαρκαδούλα
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νατάσσα Κοτσοβού
Στίχοι Τραγουδιού παράστασης: Λουίζα Αρκουμανέα
Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας


Παραστάσεις:
Έναρξη παραστάσεων: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη στις 20.00, Παρασκευή στις 21.00,
Σάββατο στις 18.00 (Λαϊκή Απογευματινή) και στις 21.00, Κυριακή στις 20.00.

Τιμές εισιτηρίων: 16 ευρώ (κανονικό), 14 ευρώ (λαϊκή απογευματινή), 12 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων - πολυτέκνων). Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια.

Θέατρο Αριστοτέλειον: Εθνικής Αμύνης 2
Τηλέφωνο ταμείου (πληροφορίες): 2310 262051
Παραγωγή: Θέατρο Αριστοτέλειον και Θέασις Δράσεις Πολιτισμού