Η ΖΕΡΑΛΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Η ΖΕΡΑΛΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Share This

Θεατρική παράσταση για παιδιά

"Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της λίμνης"
από τη θεατρική εταιρεία Ο2Ο

Μαζί με τους μικρούς μας φίλους βουτάμε στο ομώνυμο παραμύθι της Εύας Πετροπούλου Λιανού και μια μουσικοθεατρική παράσταση ζωντανεύει από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 στο White Rabbit στα Εξάρχεια, Σολωμού 12 & Στουρνάρη.

Ένας μικρός παραμυθένιος ήρωας, βγαλμένος απ’ τα μυστήρια του μαγευτικού βυθού, μας διηγείται μια υπέροχη ιστορία με νεράιδες, ξωτικόψαρα, μαγικά κοχύλια και κοράλλια, αλλά και με πονηρούς βατράχους και δίχτυα που φυλακίζουν. Θα βουτήξουμε μαζί του στο βυθό και στο ταξίδι μας αυτό θα ανακαλύψουμε τη δύναμη της φιλίας, τη σημασία της διαφορετικότητας και της ισότητας και ότι όταν αγαπάμε με όλη μας την ψυχή τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Η Εύα Πετροπούλου-Λιανού είναι μέλος του Ομίλου UNESCO Λόγου και Τέχνης, των Κορινθίων Συγγραφέων, της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και του Ελληνικού Παραρτήματος ΙΒΒΥ Ελλάδα. Πρόσφατα η έγκριτη εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση της αφιέρωσε ένα δισέλιδο, για την προσφορά της στην παιδική λογοτεχνία. Τα βιβλία της έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθέσιμες ημερομηνίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@o2o.gr.

Pages