ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ- ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΚΟΙΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ 18/6


Ο Σύλλογος Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης» και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και τη συνδρομή της πολιτιστικής ομάδας του εναλλακτικού τεχνοποιείου ΦΙΞ in art, συμμετέχοντας στο 35ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί στην εκδήλωση-συναυλία: «Εθελοντισμός – Ενεργή Συμμετοχή – Κοινωνική Προσφορά». 

Στη συναυλία συμμετέχει η Άννα Μπαλάσκα που, μαζί με τους μουσικούς Αλέξανδρο Τσακιρίδη στο πιάνο και τον Δημήτρη Αλιστρατινό στα πνευστά, θα μας «ταξιδέψουν» με ήχους jazz, μελωδίες της Μεσογείου, swingηχοχρώματα, κινηματογραφικά τραγούδια, αλλά και τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Σας προσκαλούμε όλους και όλες στην εκδήλωση αυτή, γιατί θέλουμε να είστε εκεί για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα κατά του καρκίνου, γιατί παρά τα όσα έχουν επιτευχθεί έως σήμερα, λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι αναγκαία και απαραίτητη η συνδρομή μεγαλύτερου αριθμού ατόμων, μέσω του εθελοντισμού.

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο
Ο Σύλλογος Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης» ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να συνδράμει στο σημαντικό έργο που επιτελείται από το νοσοκομείο στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου. Στις αρχές του 2013 δημιούργησε το Κοινωνικό Ογκολογικό Ιατρείο για ανασφάλιστους και άνεργους ασθενείς που λειτουργεί χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών γιατρών, αδελφών νοσοκόμων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και φαρμακοποιών. Στο πλαίσιο των δράσεών του, αλλά και σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος δίνει καθημερινά μάχη για ενημέρωση γύρω από τον καρκίνο και την πρόληψη, η οποία σώζει ζωές.

Σάββατο 18 Ιουνίου, 9 μμ,

Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη ν. παραλία Θεσσαλονίκης

Είσοδος Ελεύθερη