ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Τελευταίες παραστάσεις για το "Ζητείται ακροβάτης για τσίρκο" στο Θέατρο Σοφούλη


Τελευταίες παραστάσεις 
"Ζητείται ακροβάτης για τσίρκο"

Η Καθαρά Δευτέρα έρχεται, το «Ζητείται ακροβάτης για Τσίρκο» μας αποχαιρετά

Η περίοδος της αποκριάς φτάνει στο τέλος της και μαζί της φεύγει η παράσταση "Ζητείται Ακροβάτης για Τσίρκο". Μετά από πολλά ξέφρενα πάρτυ, αφού εκατοντάδες παιδιά γέλασαν, χόρεψαν, εντυπωσιάστηκαν και ξεφάντωσαν με τους street artists, χορευτές, ζογκλέρ και ακροβάτες της παράστασης «Ζητείται ακροβάτης για τσίρκο» ήρθε η ώρα να βάλουμε τις στολές στην ντουλάπα. Οι τελευταίες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 18.30 και την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17.00.

Η συνεργασία της Καλλιτεχνικής Εταιρίας Θεάτρου (Θέατρο Σοφούλη) με τους καλλιτέχνες του δρόμου ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε παρουσιάζουν αποκριάτικα show που συνδυάζουν το θεατρικό παιχνίδι, ακροβατικά, ξυλοπόδαρους, ζογκλερικά, παντομίμα, χορό, αφήγηση και τεχνικές κλόουν! Φέτος η παράσταση είναι πιο διαδραστική από κάθε άλλη φορά ενώ κάθε εβδομάδα ένας καινούριος καλλιτέχνης δίνει τη δική του πινελιά στο έργο ώστε κάθε παράσταση να είναι διαφορετική!


Λίγα λόγια για το έργο
Όταν ένας ακροβάτης φεύγει από το τσίρκο, η παράσταση πάει για καταστροφή! Ποιος θα αντικαταστήσει τον καλλιτέχνη που λείπει; Μήπως εσύ;

Τα παιδιά έρχονται, αν το επιθυμούν, με τις αποκριάτικες στολές τους και μετά την παράσταση ακολουθεί χορός με τους συντελεστές!

Παραστάσεις
Σάββατο 9 Μαρτίου στις 18.30
Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17.00

Τιμές εισιτηρίων: 8€ γενική είσοδος

Πρόσβαση από το κέντρο με το λεωφορείο Νο5, στάση Βερβελίδη
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας - Θράκης

Πληροφορίες –κρατήσεις Καλλιτεχνική Εταιρεία 
Τηλέφωνο 2310423925