ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 21/03


Κάθε εβδομάδα οι φίλοι του κινηματογράφου υποδέχονται πολλές νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στη χώρα μας. Αυτή την Πέμπτη έχουμε πέντε νέες ταινίες, διαφορετικού είδους η κάθε μία. Τι καλύτερο για τους λάτρεις του κινηματογράφου... Παρακάτω θα πάρετε μία γεύση για το τι σας περιμένει

Σε σκηνοθεσίαΣ. Κρεγκ Ζάλερ  με πρωταγωνιστές τους Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Ντον Τζόνσον, Λόρι Χόλντεν, Τζένιφερ Κάρπεντερ και  Τόρι Κιτλς έρχεται η νέα αστυνομική περιπέτεια με τίτλο..

Τα Δύο Πρόσωπα του Νόμου

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.


Αφού προκάλεσε τη σύγχρονη κουλτούρα με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, Τρέξε!, θέτοντας νέα πρότυπα για τον προκλητικό, κοινωνικά συνειδητοποιημένο χώρο των ταινιών τρόμου, ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζόρνταν Πιλ επιστρέφει με έναν πρωτότυπο εφιάλτη, σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του ιδίου. 

Εμείς

Αφού έχουν περάσει μια τεταμένη ημέρα στην παραλία με τους φίλους τους, τους Τάιλερς, η Αδελαΐδα και η οικογένειά της επιστρέφουν στο σπίτι τους. Όταν πέφτει το σκοτάδι, οι Γουίλσον ανακαλύπτουν τις μορφές τεσσάρων ανθρώπων όπως στέκονται ασυνήθιστα στο δρόμο. Η ταινία Εμείς ρίχνει μια συμπαθητική αμερικανική οικογένεια ενάντια στον πιο τρομακτικό αντίπαλο: τον εαυτό της.


Μια εκρηκτική ερμηνεία από τη Νάταλι Πόρτμαν στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Μπράντι Κόρμπετ, που ακολουθεί τη σκανδαλώδη ζωή μιας ποπ σταρ, την γεμάτη τρικυμίες σχέση με την κόρη της και τον αυταρχικό ατζέντη της. Με τη μουσική της Sia.

VOX LUX

Το 1999, η έφηβη Σελέστ επιβιώνει μετά από μια βίαιη τραγωδία. Όταν θα εντυπωσιάσει τραγουδώντας σε μια επιμνημόσυνη δέηση, η Σελέστ θα αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μία ανερχόμενη ποπ σταρ με τη βοήθεια της τραγουδοποιού αδερφής της και ενός μάνατζερ. Η απότομη πορεία της προς τη δόξα και η παράλληλη απώλεια της αθωότητας της θα συνδεθεί με μια καταστροφική τρομοκρατική επίθεση στο έθνος, ανυψώνοντας την σε ένα άλλο επίπεδο διασημότητας: είδωλο της Αμερικής και παγκόσμια σούπερ σταρ. Το 2017 η, ενήλικη πια, Σελέστ ετοιμάζει την μεγάλη καλλιτεχνική επιστροφή της μετά από ένα σκάνδαλο που είχε εκτροχιάζει την καριέρα της. Προετοιμάζοντας μια περιοδεία για να προωθήσει το έκτο άλμπουμ της, μια συλλογή sci-fi τραγουδιών με τίτλο "Vox Lux", η αδάμαστη, αθυρόστομη σταρ, πρέπει να δώσει τις προσωπικές και οικογενειακές της μάχες για να τα βγάλει πέρα με την μητρότητα, την τρέλα και την δόξα στην Εποχή του Τρόμου.



Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Βομβάη.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΜΒΑΗ

Τον Νοέμβριο του 2008 ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Βομβάη , έριξε την πόλη στο χάος. Μία ομάδα Τζιχαντιστών κρυμμένη ανάμεσα σε απεγνωσμένους επιζώντες που έψαχναν για καταφύγιο εισέβαλε στο ξενοδοχείο TAJ. Εκεί και χωρίς διακρίσεις επιδόθηκαν σε μια σειρά από ανείπωτες πράξεις απανθρωπιάς και βίας. Η αληθινή ιστορία των θυμάτων και των επιζώντων,  της συμπόνοιας και του θάρρους τους απέναντι στο πιο  σκοτεινό πρόσωπο της ανθρωπότητας.



11 διαφορετικοί σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο με πρωταγωνιστές τους Κίρα Νάϊτλι,’Ελεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στάρτζες, Μίκι Ρουρκ, Τζίνα Ντίουαν, Χεϊντεν Πανετιέρ,Ντιεκ Γολούνα και  Ντιάνα Αγκρόν.

Berlin I Love You

Μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη. Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους, το Βερολίνο είναι μία από τις καταπληκτικές πόλεις του κόσμου. Εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ταινία παρουσιάζει τη ματιά τους για την υπέροχη αυτή πόλη.


Καλές κινηματογραφικές προβολές!


Σύνταξη: ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ