ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 14/03


 
Όπως έχει καθιερωθεί κάθε Πέμπτη, έτσι και αυτή την εβδομάδα, έρχονται οι πρεμιέρες των ταινιών που κάνουν το ντεμπούτο τους στη χώρα μας. Πολλές επιλογές για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Εμείς σας προσκαλούμε σε μια βόλτα στις νέες κινηματογραφικές προβολές, ακολουθήστε μας! 

Ένα σύγχρονο, αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ, σε αυτή την ανατριχιαστική και έκρυθμη ιστορία πρωταγωνιστούν η σπουδαία Ιζαμπέλ Ιπέρ μαζί με την ταλαντούχα Κλόι Γκρέις Μόρετζ. Σε σενάριο των Νιλ Τζόρνταν και Ρέι Ράιτ.

Η Χήρα - Greta

Η Φράνσις, μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα, παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα, που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.


Τοποθετημένη στον υπόκοσμο της αμερικανικής Δύσης του 1850, αυτή είναι μια ιστορία βίας και αδελφικής αγάπης, ένας φόρος τιμής στο γουέστερν, γεμάτος μελαγχολία και χιούμορ.
Οι Αδελφοί Σίστερς

Ο Χέρμαν Κέρμιτ Γουόρμ πρόκειται να πεθάνει. Το έχει διατάξει ένας αινιγματικός και παντοδύναμος άντρας, γνωστός μόνο ως Κόμοντορ και τα πρωτοπαλίκαρά του, οι αδελφοί Ιλάι και Τσάρλι Σίστερς, θα το εξασφαλίσουν. Αν και ο Ιλάι δε μοιράζεται την όρεξη του αδελφού του για το ουίσκι και τους φόνους, δεν έχει γνωρίσει τίποτε άλλο στη ζωή του. Αλλά το θήραμά τους δεν είναι εύκολος στόχος και, στο δρόμο από το Ορεγκον προς το ορυχείο χρυσού του Γουόρμ, έξω από το Σακραμέντο, ο Ιλάι αρχίζει ν' αμφισβητεί το επάγγελμά του και τον εργοδότη του. 



Ο σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού επανερμηνεύει την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια, που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του, που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω.

Σκιά

Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος, αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του, είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη, αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού, αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.


Ο Μαντς Μίκκελσεν, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία στην καλύτερη περιπέτεια επιβίωσης, σύμφωνα με τους κριτικούς.

Arctic

Ένας άνδρας απομεμονωμένος στην Αρκτική, είναι τελικά έτοιμος να αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη διάσωσή του. Ωστόσο, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, η ευκαιρία του χάθηκε. Πρέπει τότε να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στη σχετική ασφάλεια της κατασκήνωσης του, ή θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο ταξίδι μες στο άγνωστο, για πιθανή σωτηρία.


Το Wonder Park αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει.

 Το Πάρκο των Θαυμάτων

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις, δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ, που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της, με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της. 


Καλές κινηματογραφικές προβολές!

Σύνταξη: ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ