ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 14/02


Εβδομάδα των ερωτευμένων αυτή που διανύουμε και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το πάρετε το ταίρι σας και να χωθείτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε. Ποιες είναι οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα; Ποια θα σας άρεσε να βλέπατε; Ακολουθείστε μας και διαβάστε παρακάτω όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στη χώρας μας. 

Μία σχέση που έχει περάσει από όλα τα στάδια μέχρι να φτάσουν στην μέρα που θα καταλάβουν ότι περνάνε κρίση. Πρωταγωνιστούν οι Χαβιε Ρεϊ και η Μαρία Λεόν στη ταινία  με τίτλο... 

Έρωτας Χωρίς Τέλος

Όταν ο κοινωνικά αδέξιος Χαβιέ συναντά τη Μαρία, μία εξωστρεφή κοπέλα, ένα υπέροχο ρομάντζο ξεκινά. Όμως, 15 χρόνια μετά, η σκηνή δεν είναι τόσο ειδυλλιακή. Ο Χαβιέ είναι προσηλωμένος στη δουλειά του, ενώ η Μαρία έχει πολλά ανεκπλήρωτα όνειρα. Η σχέση τους περνάει κρίση.



Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.


Καπερναούμ

Η ιστορία ενός ατίθασου, χαρισματικού αγοριού, το οποίο επαναστατεί ενάντια στη, γεμάτη κακουχίες, ζωή του και παλεύει να βρει τρόπο να επιβιώσει στις παραγκουπόλεις του Λιβάνου, μετατρέπεται σε μια συγκλονιστική ταινία για τους ανθρώπους του περιθωρίου, αλλά και το ακατανίκητο ανθρώπινο πνεύμα.


Η Μελίσα ΜακΚάρθι πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας


 Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;,

 την αληθινή ιστορία της κορυφαίας σε πωλήσεις βιογράφου διασημοτήτων -και γατόφιλης- Λι Ισραήλ που έβγαζε τα προς το ζην κατά τη δεκαετία του ’70 και του ’80 καταγράφοντας τις ζωές διάσημων όπως Κάθριν Χέπμπορν, Ταλούλα Μπάνκχεντ, Εστέ Λόντερ και της δημοσιογράφου Ντόροθι Κιλγκάλεν. Όταν η Λι δεν μπορούσε να εκδώσει πια τα έργα της καθώς θεωρούνταν ξεπερασμένα, μετέτρεψε την τέχνη της σε απάτη, με τη βοήθεια του πιστού της φίλου Τζακ (Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ).



Η επόμενη ταινία είναι ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Maggie Gyllenhaal και Gael Garcia Bernal. 


Η Νηπιαγωγός

Μια συμβατική ιστορία, η ανιαρή ζωή δασκάλας νηπιαγωγείου στο Staten Island στα χέρια της χαρισματικής σκηνοθέτη Sara Colangelo γίνεται θρίλερ, με αγωνιώδη τροπή που εγκυμονεί σε κάθε βήμα της κινδύνους, όταν η κεντρική ηρωίδα έρχεται σε επαφή με έναν χαρισματικό μαθητή της.  Ανακαλύπτει τυχαία πως ένα αγόρι στην τάξη που διδάσκει έχει έμφυτο ταλέντο στην ποίηση. Τότε βάζει σκοπό της ζωής της, φτάνοντας στα άκρα να αποκαλύψει το ταλέντο του μικρού στον κόσμο. 


Εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφική νουβέλα «Μια Προσωπική Ιστορία» του Μπέπε Φενόλιο, η ταινία μας μεταφέρει στο καλοκαίρι του 1943, όταν ο νεαρός Μίλτον ερωτεύεται τη Φούλβια, στην οποία, απλώς, αρέσει το βάθος της σκέψης του και τα γράμματα που της γράφει.

Μια Προσωπική Ιστορία

Ένα χρόνο μετά, ο Μίλτον έχει μπει στην Αντίσταση και πολεμά στο πλάι των ανταρτών ενάντια στους Ναζί. Όταν, τυχαία, μαθαίνει ότι η Φούλβια ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον επίσης αντάρτη και φίλο του, Τζόρτζιο, ο Μίλτον αποφασίζει να πάει και να τον βρει και να του μιλήσει. Ο Τζόρτζιο, όμως, έχει μόλις συλληφθεί από τους Φασίστες. Τώρα ο Μίλτον πρέπει να ισορροπήσει την επιθυμία του να πολεμήσει τους Ναζί, τη φιλία του με τους άλλους συμπολεμιστές του στην Αντίστασης μεταξύ των οποίων είναι και ο Τζόρτζιο, αλλά και την αγάπη του για την Φούλβια.


To πολυαναμενόμενο σίκουελ της παγκόσμιας εμπορικής επιτυχίας έρχεται με ακόμα περισσότερη δράση, ακόμα περισσότερα τουβλάκια, πιο πολλά ξεκαρδιστικά αστεία και αξέχαστους χαρακτήρες. 

 LEGO 2


Η ταινία βρίσκει τους αγαπημένους ήρωες του Μπρίκσμπουργκ αντιμέτωπους με διαγαλαξιακές απειλές και νέους αλλοπρόσαλλους χαρακτήρες που διανθίζουν τη θεότρελη, σουρεαλιστική και απολαυστική αυτή εμπειρία κινουμένων σχεδίων. Το σενάριο υπογράφουν οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Μάικ Μίτσελ


Καλές κινηματογραφικές προβολές!