ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Παράταση παραστάσεων για τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο και την stand up comedy special "Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !"


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

O Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
μετά την μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Αριστοτέλειον

παρουσιάζει την

Stand up comedy special
"Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !"

8 και 9 Φεβρουαρίου στις 21:30 
και 10 Φεβρουαρίου στις 20:00

στο Θέατρο Αθήναιον / Μικρή Σκηνή

Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της stand up comedy special "Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.?!" και ύστερα από την απαίτηση του κοινού, το Θέατρο Αριστοτέλειον επεκτείνει το διάστημα προβολής των παραστάσεων δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους fans της stand up comedy να απολαύσουν τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλου στη Μικρή Σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου.

O Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ένας από τους παλαιότερους εκπροσώπους της stand up comedy σκηνής, με πλούσια σκηνική και τηλεοπτική παρουσία, παρουσιάζει στο φουαγιέ του Θεάτρου Αριστοτέλειον τo καινούργιο του stand up comedy special με τίτλο: "Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !" που αποτελεί μια καυστική, σατιρική και χιουμοριστική επιτομή της καθημερινότητας. 


Ξεκινάει με τη κλισέ ερώτηση: «τι κάνεις; - Καλά!», συνεχίζει με το… απελπιστικό «δόξα τω Θεώ υπάρχουν και χειρότερα» και περνάει από το κόσκινο της κωμωδίας: το... επάγγελμα του κωμικού, του... ζητιάνου, του σερβιτόρου, τις στάνταρ ατάκες που όλοι λέμε, τις προλήψεις, τις «σοφές» παροιμίες μας, ενώ με πολύ εύστοχο τρόπο σατιρίζει επωνύμους και celebrities, μας μαθαίνει τη σχέση έχουν οι… γοργόνες με τις… ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ, γιατί οι γέροι συμπεριφέρονται τόσο παράδοξα, φτάνοντας  μέχρι το σύγχρονο bulling! Πως συνδέονται όλα αυτά; Ο Κωνσταντίνος - γνωστός και ως Ράβνιω- έχει τη μυστική φόρμουλα... Ελάτε να δείτε μια παράσταση, με πολλά γέλια, πρωτότυπα καταιγιστικά αστεία και πρόταση... Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!

Με την υποστήριξη του συλλόγου αποφοίτων του 5ου γυμνασίου - λυκείου Θεσσαλονίκης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από την παράσταση «Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !»:

Σύνδεσμος με αποσπάσματα προηγούμενων παραστάσεων του Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλου: https://www.youtube.com/watch?v=6DPtSW6SRdM&feature=youtu.be

Πληροφορίες:
Χώρος: Θέατρο Αθήναιον / Μικρή Σκηνή (Βασιλίσσης Όλγας 35)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 832 060 (Θέατρο Αθήναιον) και 2310 262 051 (Θέατρο Αριστοτέλειον)
Παραστάσεις: 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 20:00
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά
Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr | 10€