ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

"Κρίτωνα… Κάλαντα" στο Θέατρο Σοφούλη


Κρίτωνα… Κάλαντα
Παίξε, Γέλασε και Κέρδισε!
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Έφτασαν οι γιορτές και υπάρχουν παντού λαμπιόνια, αγιοβασίλιδες, στολίδια, εκδηλώσεις, πάρτι, δώρα και τα πιο πολλά είναι για τα παιδιά. Κανείς δε σκέφτεται και τους λίγο πιο μεγάλους που θέλουν να παίξουν! Ο Κρίτωνας Ζαχαριάδης έρχεται να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη μεγάλη αδικία σε μία βραδιά με παιχνίδια, διαγωνισμούς, δώρα, σκετς, νέες παρέες, νέες εμπειρίες.  Τα «Κρίτωνα Κάλαντα» απευθύνονται σε όσους θέλουν να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και να κερδίσουν! Μαζί του η Πέλη Χρυσανθοπούλου. 

ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

Εσύ, η παρέα σου, η μάνα σου, η κολλητή και ο κολλητός σου, η κουμπάρα σου, ο άντρας ή η γυναίκα σου μόνο αν είναι τρελοί! Δεν είναι παράσταση, δεν είναι stand up comedy, αλλά παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων από άτομα που θα επιλεχθούν… Ενδιάμεσα… Όπου μας οδηγήσει…  Και όπου μας βγάλει… τραγούδι, χορός, γέλιο και παιχνίδι άφθονο μόνο για μεγάλα παιδιά… Τα μικρά αφήστε τα σε κάποιον συγγενή για μια ημέρα ή αν είναι πάνω από 12 χρονών πάρτε τα μαζί σας ώστε να γνωρίσουν μια ακόμη πτυχή του χαρακτήρα σας.
Για όσους έχουν πάει προσκοπισμό, κατασκήνωση, θεατρικά εργαστήρια ή θεατρικές σχολές, ανήκουν ακόμη σε αυτά ή και όχι, έχουν συνηθίσει σε παιχνιδιάρικες παρέες ή είναι φίλοι του Κρίτωνα, τα πράγματα είναι γνώριμα. Και όσοι όμως θέλουν να ζήσουν για πρώτη φορά μια νέα εμπειρία, κάτι διαφορετικό είναι καλοδεχούμενοι!

Παίξε… γέλασε… κέρδισε…

Υ.Γ.  Κάνε κράτηση τώρα… γιατί μετά θα είναι αργά…

Σύλληψη ιδέας, Παρουσίαση: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Συμπαρουσίασ: Πέλη Χρυσανθοπούλου
Ήχος, Φώτα: Ανέστης Ατακτίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μιχαήλ
Μουσική Επιμέλεια: Χρύσα Καραμούζη

Για μία μοναδική παράσταση:
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 8€ γενική είσοδος

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
Πληροφορίες –κρατήσεις: Καλλιτεχνική Εταιρεία
Τηλέφωνο 2310423925

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310423925