ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Η εβδομαδιαία θεατρική ατζέντα της Townsendia (24/09 - 30/09)


Η Townsendia είναι για ακόμη μια φορά εδώ να σας προτείνει αξιόλογες παραστάσεις που θα συζητηθούν έντονα και θα κλέψουν τις εντυπώσεις του κοινού.

Βάκχες του Ευριπίδη στο Θέατρο Τ


Με τις Βάκχες του Ευριπίδη ξεκινά η φετινή σεζόν στο Θέατρο Τ, στις 21 Σεπτεμβρίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Μια νέα καλλιτεχνική ομάδα της Θεσσαλονίκης, το Σύγχρονο Θέατρο Πρόταση, με την υποστήριξη του 11 Grey Studio: creator’s lab, παρουσιάζει, μέσα από τη δική της ματιά, μία από τις πιο αινιγματικές τραγωδίες της αρχαιοελληνικής γραμματείας.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Βάκχες του Ευριπίδη στο Θέατρο Τ

«Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας» στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αυλαία


Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ, παρουσιάζει την θεατρική περίοδο 2018-2019 το έργο του Σαίξπηρ « Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης εμπνέεται και παίρνει αφορμή αυτή την σχολική χρονιά, από τη πιο διάσημη φράση του Σαίξπηρ: «Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων...» και ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των παιδιών, το πιο απίστευτο όνειρο, το έργο που έχει ανέβει περισσότερες φορές στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο, το κείμενο που αγαπούν όλοι.

Η παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, με μια ολοκαίνουρια διασκευή, με επταμελή θίασο και συστήνει τον σπουδαίο συγγραφέα μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας» στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αυλαία

Έρχεται το "Δείπνο Ηλιθίων" στο Θέατρο Αριστοτέλειον


Η sold out παράσταση των δύο τελευταίων χρόνων, "Δείπνο Ηλιθίων", ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Πρεμιέρα για το "Δείπνο Ηλιθίων" στο Θέατρο Αριστοτέλειον