ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 13/09


Η αγαπημένη μέρα για τους φίλους του κινηματογράφου πλησιάζει. Γι' άλλη μία Πέμπτη νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Κάποιες ταινίες θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και θα σας βάλουν στον κόσμο της περιπέτειας, άλλες θα σας συγκινήσουν και άλλες θα σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων. Εσείς δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις περιγραφές των ταινιών και να πάτε πλήρως προετοιμασμένοι στο ταμείο του κινηματογράφου.

Ο Denzel Washington επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους και στο πρώτο σίκουελ της καριέρας του. 

The Equalizer 2

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν



Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς.. 
Κυνηγός

Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.



Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνωμοσία όλα αυτά στη ταινία με τίτλο


Ο κατάσκοπος που με παράτησε


Ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους, τους εαυτούς οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση.  Καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός  ύποπτος Άγγλος πράκτορας.


Βασισμένη στο best-seller του Νικ Χόρνμπι  High Fidelity, Για Ένα Αγόρι..

Η Τζούλιετ, Γυμνή

Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άννι να γνωρίσει τον Τάκερ… Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη μοναξιά και την απροσδόκητη πορεία της ζωής.



Βραβείο της κριτικής επιτροπής φεστιβάλ Βενετίας, βραβείο καλύτερης ταινίας φεστιβάλ του Τορόντο, Βραβείο καλύτερης ταινίας Asia Pacific Screen Awards, η One from the Heart παρουσιάζει το αριστουργηματικό γουέστερν από την Αυστραλία σε σκηνοθεσία του Γουόρικ Θόρντον.

Γλυκιά Πατρίδα

Ο Σαμ, ένας μεσήλικας Αβορίγινας, δουλεύει για έναν ιεροκήρυκα στη Βόρεια Αυστραλία. Όταν ο Χάρι Μαρτς, ένας πικρόχολος βετεράνος πολέμου μετακομίζει σε ένα γειτονικό σταθμό, ο ιεροκήρυκας στέλνει τον Σαμ και την οικογένεια του να τον βοηθήσουν να εγκατασταθεί. Αλλά η γνωριμία τους με τον σκληρό και οργισμένο Χάρι σύντομα οδηγεί σε ένα βίαιο ξέσπασμα.



Ο Γιαν Τσάμπαϊλ επανέρχεται με μια ιστορία στην οποία ταυτότητες και συναισθηματικοί δεσμοί καταρρέουν στην σκιά παλαιολιθικών κοινωνικών εννοιών, όπως αυτή της «παραδοσιακής» μονοπυρηνικής οικογένειας.


Στις τρεις κορυφές

Ο Άαρον προσκαλεί τη σύντροφό του, Λέα, και τον οκτάχρονο γιο της, Τρίσταν, σε μια εκδρομή στο βουνό. Αντί για μια αρμονική έναρξη της καινούργιας τους ζωής μαζί, το ταξίδι τους επιφυλάσσει πολλά και δύσκολα εμπόδια. Ο Άαρον και ο Τρίσταν έρχονται αντιμέτωποι με την αγάπη και τον φόβο που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, ενώ η Λέα βρίσκεται ανάμεσά τους, προσπαθώντας να σταθεροποιήσει το ιδιόμορφο αυτό τρίγωνο. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την αποδοχή του αγοριού, που δείχνει μια ολοένα και πιο επιθετική συμπεριφορά απέναντί του, ο Άαρον παίρνει τον Τρίσταν ψηλά στο βουνό. Όταν, όμως, έρθει η ομίχλη και o Άαρον χάσει τον μικρό, το υπόγειο παιχνίδι εξουσίας ανάμεσά τους παίρνει μια επικίνδυνη τροπή.


Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους;
Ο Λούης και οι Εξωγήινοι

Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του… που τυχαίνει να μην είναι από το δικό μας πλανήτη! Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση σε μια ιστορία για το μεγαλύτερο μάθημα για όλους: «οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις».



Καλές κινηματογραφικές προβολές!