ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 23/08


Πολλές νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα και αυτή τη Πέμπτη στους κινηματογράφους της χώρας μας. Για τους λάτρεις των θρίλερ και της περιπέτειας υπάρχουν τρεις νέες ταινίες που μπορούν να απολαύσουν. Ένα αγγλικό δράμα με πρωταγωνιστές δύο νέους και ένα Animation με πρωταγωνιστή μία χήνα που θα λατρέψετε! Ελάτε μαζί μας για μια γρήγορη ματιά στις περιγραφές των νέων γι αυτή την εβδομάδα ταινιών... 

Ο Τερτλτάουμπ σκηνοθέτησε την ταινία, σε σενάριο των Ντιν Τζοργκάνις, Τζον Χόμπερ & Έριχ Χόμπερ, βασισμένος στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Στίβ Άλτεν. Ο Τζέισον Στέιθαμ και η βραβευμένη Κινέζα ηθοποιός Λι Μπινγκμπίνγκ πρωταγωνιστούν στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας: 

Meg. Ο Κυρίαρχος του Βυθού


Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σε ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο.  Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα.


Μία προσαρμογή της ομώνυμης νουβέλας του Ίαν ΜακΓιούαν, η οποία κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο «Στην Ακτή». Μια ιστορία για το πώς μπορούν ολόκληρες ζωές να μεταμορφωθούν από μία χειρονομία που δεν έγινε ή μία λέξη που δεν ειπώθηκε ποτέ.

Ανεκπλήρωτος Γάμος

Βρετανία, Ιούλιος 1962. Δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται. Σε αυτό το ξενοδοχείο με θέα την παραλία Σεσίλ, αυτοί οι φόβοι τους θα καταλήξουν σε ένα φινάλε που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς.


Βασισμένη στα αυτοβιογραφικά  Best seller “Papillon” και  “Banco," η ταινία ακολουθεί την επική ιστορία του  Χένρι ενός διαρρήκτη Χρηματοκιβωτίων του παριζιάνικου  υποκόσμου. 

Ο Πεταλούδας 


Κατηγορείται άδικα  για έναν φόνο και τελικά καταδικάζεται σε ισόβια για να εκτίσει την ποινή του σε ένα ξακουστό σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στο «Νησί του Διαβόλου». Αποφασισμένος να ξανακερδίσει την ελευθερία του ο Πεταλούδας συμμαχεί με έναν ιδιόρρυθμο παραχαράκτη που με αντάλλαγμα την προστασία του, προσφέρεται να χρηματοδοτήσει την απόδραση του Πεταλούδα.


Ταινία τρόμου βασισμένη σε έναν  φανταστικό χαρακτήρα.

Slender Man

Σε μια μικρή πόλη στην Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών πραγματοποιούν μια τελετή με σκοπό να απομυθοποιήσουν τον θρύλο του Slender Man. Όταν όμως μια εξ αυτών εξαφανίζεται μυστηριωδώς, υποπτεύονται πως εκείνη είναι το τελευταίο του θύμα. 



Δύο ορφανά παπάκια αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα.

Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια 

Ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Πενγκ αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια!


Καλές προβολές!