ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 16/08


Στα μέσα του Αυγούστου πολλές νέες ταινίες θα μας κρατήσουν συντροφιά τα ζεστά βράδια. Άλλη μία Πέμπτη πρεμιέρας έρχεται και εμείς θα σας δώσουμε μία γεύση από τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας. Περιπέτειες, αστυνομικές, κωμωδίες αλλά και ρομαντικές γαλλικές ταινίες υπάρχουν στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας. Διαβάστε τις περιγραφές και απολαύστε τις ταινίες στην μεγάλη οθόνη! 

Σκηνοθεσία και Σενάριο του Μπράιαν Μπάκλει, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα..

Οι Πειρατές της Σομαλίας 

Η απίθανη ιστορία του Jay Bahadur ξεκινά όταν νέος και άπειρος ακόμη, συναντά τυχαία τον συντάκτη της Daily Mail, Seymour Tolbin και τον εμπνέει να κυνηγήσει το ρεπορτάζ της ζωής του. Σύντομα θα βρεθεί κοντά στους πειρατές της Σομαλίας, ανάμεσα στους οποίους περνά τους επόμενους έξι μήνες μαθαίνοντας βασικά πράγματα, με τη βοήθεια τοπικού μεταφραστή. Γοητεύεται από το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τη ζωή στη Σομαλία και αρχίζει να καταγράφει με μία βιντεοκάμερα από το παράθυρό του τη ζωή των πειρατών, ποιοι είναι αυτοί οι άντρες, πώς ζουν και ποιες είναι οι δυνάμεις που τους οδηγούν. Κι όμως το «θέμα» του δεν θα περιοριστεί σε αυτούς τους άντρες…




Ο σκηνοθέτης του «Ο Μόνος Επιζών», Πίτερ Μπεργκ, επιστρέφει με μια ασταμάτητη περιπέτεια.


Mile 22


Ο Τζέιμς Σίλβα, μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι. 



Με τους Ματίας Σέναρτς, Αντέλ Εξαρχόπουλος σε μια άκρος ρομαντική ταινία.. 

Μη φέρνεις λουλούδια 

Όταν ο Τζίνο συναντά τη Μπενεντίκτ είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και είναι οδηγός σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων. Εκείνος είναι ένας γοητευτικός άνδρας που ενώ δείχνει σε όλα φυσιολογικός, κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Αυτό το μυστικό θα θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο και οι ίδιοι θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στη μοίρα για να σώσουν την αγάπη τους.


Η Νο.1 ιταλική κωμωδία της χρονιάς, σε μια ανατρεπτική ταινία.. 



Δε θα συμπεθεριάσουμε ποτέ!



Η ιστορία μιας γνωριμίας ανάμεσα σε έναν αστό και μια φτωχή γυναίκα, θα καταλήξει ν΄αλλάξει τη ζωή τους, όταν τα παιδιά τους θα δημιουργήσουν σχέση. Όμως και οι δύο τους έχουν ένα κοινό στόχο: τη σχέση των παιδιών τους, που έχει τη προσδοκία ίδιας με τη ζωή μιας γάτας στον αυτοκινητόδρομο, η οποία πρέπει να τελειώσει!


Πολιτικό θρίλερ δράσης, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα με επίκαιρο το κεντρικό θέμα της τρομοκρατίας.
7 Μέρες στο Εντεμπε

Καλοκαίρι του 1976, ένα αεροπλάνο της Air France που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από το Τελ Αβίβ στο Παρίσι, μέσω Αθήνας, καταλαμβάνεται εν μέσω πτήσης από τέσσερις αεροπειρατές: δύο Παλαιστίνιους και δυο ακραίους Γερμανούς σοσιαλιστές. Όταν το αεροπλάνο εκτρέπεται σε ένα εγκαταλειμμένο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου του Εντεμπε στην Ουγκάντα, οι τρομοκρατημένοι επιβάτες μετατρέπονται σε αντικείμενα διαπραγμάτευσης σε ένα θανάσιμο πολιτικό αδιέξοδο.


Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Ντανιέλ Οτέιγ που θεωρείται ένας από τους καλύτερους Γάλλους ηθοποιούς της γενιάς του, πρωταγωνιστεί και μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το απολαυστικό έργο του τρομερού παιδιού του γαλλικού θεάτρου Φλοριάν Ζελέρ και επιστρατεύει ένα λαμπερό καστ σ’ αυτή τη διασκεδαστική και ονειροπόλα ερωτική κομεντί.

Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου


Ο Ντανιέλ μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να υποκύπτει στην αχαλίνωτη φαντασία του. Όταν ο κολλητός του εμφανίζει την καινούρια, κατά πολύ νεότερη και αφοπλιστικά όμορφη σύντροφο, ο Ντανιέλ θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στη σύζυγο του και σε απαγορευμένες φαντασιώσεις για μια ζωή πλάι στη γοητευτική νεαρή.

Ένα ρομάντζο γεννιέται σε μια απρόσμενη και χαρούμενη ιστορία αγάπης.

Κυρία από Τύχη 

Ένα ευκατάστατο ζευγάρι με πολλές διασυνδέσεις, για να δώσει εκ νέου σπίθα στον έγγαμο βίο, μετακομίζει σε μια έπαυλη στο Παρίσι. Ενώ γίνονται οι προετοιμασίες ενός πολυτελούς δείπνου με εκλεπτυσμένους, προσκεκλημένους, η οικοδέσποινα ανακαλύπτει ότι οι παρευρισκόμενοι θα είναι 13. Σε πανικό, πιέζει την πιστή της οικιακή βοηθό Maria να μεταμφιεστεί σε μία μυστηριώδη Ισπανίδα αριστοκράτισσα για να αποφύγει τον γρουσούζικο αριθμό. Αλλά το άφθονο κρασί και η χαριτωμένη κουβέντα φέρνουν κατά λάθος τη Maria κοντά σε έναν γόη Βρετανό έμπορο έργων τέχνης.