ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε (10 - 16/07/2018)

Ο ζεστός καιρός και η υγρασία κατακλύζουν τη Θεσσαλονίκη για ακόμη ένα καλοκαίρι. Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και με τη μουσική, αφού καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να ψυχαγωγηθούν σε έναν ανοιχτό χώρο ή σε ένα θέατρο με μελωδίες, που ταξιδεύουν!


Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Μία μόνο βραδιά δε θα είναι ποτέ αρκετή για αυτούς τους δύο καλλιτέχνες, που έχουν αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό. Για αυτό το λόγο, την Τρίτη 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν μία δεύτερη συναυλία - γιορτή για όσους δε βρέθηκαν στην πρώτη και για να αποδείξουν στους Θεσσαλονικείς ότι μένουν απτόητοι στις εξελίξεις των καιρών!
Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου και ο Steve Tesser .

* Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης



Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα


Η νέα παράσταση των οκτώ αγοριών της Σπείρας θα ''βρεθεί'' στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένο τον μαγικό Σταμάτη Κραουνάκη στις 11 Ιουλίου. Τραγούδια διαφορετικών εποχών και πολιτισμών, αγαπημένα δικά τους και του κοινού αλλά και έργα του Σταμάτη Κραουνάκη θα ακουστούν σε μία βραδιά, όπου η έμπνευση και η αγάπη για τη μουσική θα διαχέονται στην ατμόσφαιρα!

Χρήστος Γεροντίδης: φωνή - καχόνε, Σάκης Καραθανάσης: φωνή - κιθαρόνι - καχόνε - νταούλι, Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή - πιάνο, Κώστας Μπουγιώτης: φωνή - καχόνε, Νίκος Σταδιάτης: φωνή - ακορντεόν, Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο, Βάιος Πράπας: φωνή - κιθάρες - μπουζούκι, Γιώργος Στιβανάκης: φωνή - μαράκες - ντέφι, Χάρης Φλέουρας: φωνή - κέφι - μπρίο - κουταλάκια

* Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, 20:00, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Γιάννης Κότσιρας & Ορχήστρα ''Ρυθμός''


Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα ξεχωριστή μουσική σύμπραξη, που δεν είναι άλλη από αυτήν του Γιάννη Κότσιρα με τη Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τραγούδια από την αρχή της μουσικής του πορείας, δικά του ή αγαπημένα από άλλους ερμηνευτές θα ακουστούν με μία νέα διάσταση, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τα αγαπήσουν ξανά.

Στη σκηνή θα βρεθούν, επίσης, οι: Ελεάννα Βαρέλα, Σοφία Νάσσιου, Θάνος Ματζίλης και Χρήστος Παπάζογλου.

* Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, 20:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη


Ένα πρόγραμμα με δικά του έργα αλλά και διασκευές από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες έχει δημιουργήσει ο Στέφανος Κορκολής για την παράστασή του ''Η μουσική είναι μία'', που θα παρουσιαστεί στις 16 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη και δύο ακόμα μουσικούς, ο σπουδαίος συνθέτης θα μοιραστεί με το κοινό όλες τις μελωδίες, που τον έχουν στιγματίσει!

* Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης