ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 05/07


Καλό μήνα φίλες και φίλοι του κινηματογράφου. Το καλοκαίρι μπήκε πλέον για τα καλά και όσοι ζεσταίνονται μπορούν να απολαύσουν σε ένα θερινό κινηματογράφο τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα και αυτή τη Πέμπτη. Πάρτε την παρέα σας, την καλή σας διάθεση και κάτω από τον έναστρο ουρανό δείτε πρώτοι τις νέες ταινίες, που βγαίνουν στη χώρα μας. Θα είστε  όμως, ένα βήμα πιο μπροστά εφόσον διαβάσετε παρακάτω όλες τις περιγραφές των νέων ταινιών... 

Από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, έρχεται ένα καινούργιο κεφάλαιο με υπέρ ήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν. 

O Ant-Man και η Σφήκα

Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή, που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στην Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν. 


Σε Σκηνοθεσία Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό και με τους ηθοποιούς Ζιλ Λελούς, Ζαν Πολ Ρουβ, Βενσάν Μακέν η επόμενη Γαλλική κομεντί θα μας κάνει να γελάσουμε αλλά και να συγκινηθούμε.  

Έτσι είναι η ζωή

O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, μεταξύ του Πιέρ και της Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν και κάθε στιγμή ευτυχίας θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.



Η ιστορία της μεγαλύτερης μονομαχίας στο τένις την δεκαετία του '80 μεταξύ του ήρεμου Björn Borg και του εκρηκτικού John McEnro στην ταινία με τίτλο: 

Borg VS. McEnroe: Όλα για τη Δόξα

Το πιο βροχερό καλοκαίρι δεν αποτρέπει χιλιάδες θεατές, να φτάσουν στο κεντρικό γήπεδο του Γουίμπλεντον, για να δουν τον νούμερο ένα παίκτη τένις παγκοσμίως, τον Μπγιορν Μποργκ, να κατακτά τον πέμπτο του τίτλο. Λίγοι, όμως, γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τους προβολείς: μόλις 24 χρονών, ο Μποργκ είναι εξαντλημένος σωματικά, εξουθενωμένος ψυχολογικά και υποφέρει από φοβερό στρες, λόγω της πίεσης που υφίσταται ως ο πρωταθλητής, που πρέπει διαρκώς να αποδεικνύει γιατί θεωρείται ο κορυφαίος του κόσμου. Απέναντί του στέκεται ο 20χρονος Τζον ΜακΕνρό που θα προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει στο θρόνο. Ο ΜακΕνρό φαίνεται να είναι ό,τι δεν είναι ο διάσημος για την ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία του, Μπιορκ: οξύθυμος, φωνακλάς και αναιδής προς διαιτητές, δημοσιογράφους και κάθε είδους θεσμό. Όμως, δεν είναι όλα όπως φαίνονται και οι δύο αντίπαλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι, ο μόνος άνθρωπος ικανός να καταλάβει τι περνούν εκείνη την στιγμή, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους: ο άνθρωπος που αντικρίζουν στην άλλη πλευρά του γηπέδου.


Ο πρόεδρος έχει να πάρει μια τρομακτική απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;

Ο Πρόεδρος-La Cordillera

Ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων, όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής. 



Ισπανικό Θρίλερ σε σκηνοθεσία Μαρ Ταργκάρονα, σενάριο: Όριολ Πάουλο και με πρωταγωνιστές τους  Μπιάνκα Πορτίγιο, Αντόνιο Ντεσέντ, Βισέντε Ρομέρο.


Απαγωγή 

Η Πατρίτσια ντε Λούκας, κορυφαία δικηγόρος, θα δει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ο γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο, χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Λίγες ώρες αργότερα, το παιδί επιστρέφει, με μώλωπες και καταϊδρωμένος, ισχυριζόμενος πως ένας άντρας τον απήγαγε, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει. Η αστυνομία κινητοποιείται και μετά από κάποια φωτογραφία με τον Βίκτορ, συλλαμβάνουν τον κύριο ύποπτο. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι αρκετά ισχυρά και ο υποτιθέμενος απαγωγέας απελευθερώνεται από την αστυνομία. Η Πατρίσια φοβισμένη για την ασφάλεια του γιου της, αποφασίζει να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ πριν: να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου.