ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Συναυλίες στην πόλη που δεν πρέπει να χάσετε (19-25/06/2018)


Ο Ιούνιος τελειώνει σιγά - σιγά και έτσι φτάνει στο τέλος και ο κύκλος των συναυλιών για αυτό το μήνα. Παρ'όλα αυτά, όμως, το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο μουσικό όσο ποτέ άλλοτε και η Θεσσαλονίκη δε θα σταματήσει ποτέ να ''ονειρεύεται'' χάρη στις μελωδίες.


Τiger Lillies


Το ξεχωριστό και απόλυτα cult τρίο έρχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο για μία μόνο βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους επισκεφτούν το Θέατρο Δάσους. Οι βραβευμένοι με Olivier και υποψήφιοι για Grammy θα παρουσιάσουν μία παράσταση γεμάτη μαγεία, τσιγγάνικο punk, Εdith Piaf, Tom Waits κ.α. για να περάσουν μπροστά από τα μάτια των θεατών 29 χρόνια μουσικής πορείας, τόσο ξεχωριστής όσο είναι και οι ίδιοι!

* Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, 21:30, Θέατρο Δάσους: Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ!


Σταμάτης Κραουνάκης - Σπείρα Σπείρα


Μία νέα παράσταση από τους οχτώ άνδρες της Σπείρας φτάνει και στη Θεσσαλονίκη γεμάτη τραγούδια από το παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο αλλά και δημιουργίες του Σταμάτη Κραουνάκη, που θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί τους. Υπέροχες φωνές και ξεχωριστές μελωδίες από τους μουσικούς, που θα γεμίσουν ''φως'' τη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, που κρύβει καθημερινά νέες εκπλήξεις!

* Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Ιmam Baildi


Mία μοναδική βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι αλλά και Δωρεάν είσοδο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι οι κάτοικοι της πόλης τη Δευτέρα 25 Ιουνίου. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Imam Baildi, που γιορτάζουν τα 10 χρόνια της μουσικής τους πορείας και ανασύρουν από τη μνήμη τραγούδια του παρελθόντος αλλά και νέες διασκευές τους, που έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό. 

*Οι θεατές καλούνται, αντί εισιτηρίου, να προσφέρουν τρόφιμα για τα συσσίτια που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως και ανακουφίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

* Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Νατάσσα Μποφίλιου - ''Όμορφο Όνειρο''


H νέα παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδης και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου φτάνει και στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους. Το ''όμορφο όνειρο'' της μουσικής ομάδας, που έχει χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές θα ''γεμίσει'' το Θέατρο Γης, που αναμένεται να είναι κατάμεστο από ανθρώπους αλλά και αισθήματα!

* Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 21:30, Θέατρο Γης


Κείμενο: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ