ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Η ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ΒΑΖΕΙ 'ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ' ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ


ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 
Μαύρη Τρύπα - Mavri Trypa Thessaloniki

ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ

Στην καρδιά της άνοιξης η Μιρέλα Πάχου, στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση της, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη στη σκηνή της Μαύρης Τρύπας για να βάλει «Λίγο Χρώμα» και στις δικές μας καρδιές.

Αφορμή για το live είναι η κυκλοφορία του δεύτερου κατά σειρά δίσκου της από το Ogdoo Music Group, τα τραγούδια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Η αγαπημένη τραγουδοποιός, που έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες, υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε πολλά από τα κομμάτια του δίσκου, ενώ στα υπόλοιπα είχε τη χαρά να συνεργαστεί με τους: Πόλυ Κυριάκου, Μάρω Μαρκέλλου, Στάθη Δρογώση, Νίκο Μερτζάνο, Σταύρο Σταύρου και Βίλη Σωτηροπούλου.

Στις 10 Μαΐου η Μιρέλα Πάχου με το ακορντεόν της χαμογελά, τραγουδά καινούργια και παλιά τραγούδια που θέλουμε να ακούσουμε και μοιράζεται τη χαρά της νέας της δισκογραφικής δουλειάς στη Μαύρη Τρύπα σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, χρώμα και φως. Κόντρα στο γκρίζο και το σκούρο του χειμώνα που πέρασε, μας υπόσχεται ένα ακόμα πιο ξεχωριστό live από αυτά που μας έχει συνηθίσει.


Μαζί της στη σκηνή θα είναι οι:
Δημήτρης Σινογιάννης /ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης /μπάσο
Γιώργος Θεοδώροπουλος / πλήκτρα
Γιώργος Σαρίκος /τύμπανα
Ενορχήστρωση-μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα 
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30 
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 10€