ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 9 ΜΑΪΟΥ


ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ 
(Παρασκευοπούλου 9, τηλ. 2310 819 153)


 «ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»  
10ος Χρόνος

Από 2  ΕΩΣ 9 ΜΑΙΟΥ 

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές  επιτυχίες της Αθήνας, έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο ΡΑΔΙΟ CITY από 2 έως 9 Μαίου. Μετά από μία τεράστια και τον φετεινό χειμώνα στο Θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης,  με έναν θίασο που αποτελείται από τους πρωταγωνιστές που συνετέλεσαν στον μύθο της συγκεκριμένης παράστασης σε παλαιότερα ανεβάσματά της, αλλά και από νέους πρωταγωνιστές με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία και αγάπη από το κοινό. Όλοι μαζί, μας εγγυώνται μία απολαυστική  βραδιά με άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες. Παρουσιάστηκε επίσης για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές…                      

Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως!                   

Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός είναι λίγο πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο!

Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει               «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».

Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα…       
                      
Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές.  Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχώς αυξάνεται.

Την μαύρη κωμωδία σκηνοθέτησε και αυτό το χειμώνα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:
Βασιλική Ανδρίτσου, Μάριος Δερβιτσιώτης, Τζόυς Ευείδη, Τιμόθεος Θάνος, Παντελής Καναράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Σοφία Μουτίδου,Τάσος Παλαντζίδης, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέκος Αναστασίου
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη 2/5: 21:00
Πέμπτη 3/5: 21:00
Παρασκευή 4/5: 21:15
Σάββατο 5/5: Απόγευμα 18:00 &  21:30
Κυριακή 6/5:  Απόγευμα 17:00 &  20:00
Δευτέρα 7/5: 20.00 
ΤΡΙΤΗ 8/5: 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5: 20.00