ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΕΚΜΕΚ @ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ: ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ



Με μια μεγάλη γιορτή ολοκλήρωσαν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στη Μαύρη Τρύπα οι ''Εκμέκ'', αποδεικνύοντάς μας ότι υπάρχει λόγος, που συνεχίζουν απτόητοι αυτό που κάνουν!


Παρασκευή βράδυ και ο χώρος της Μαύρης Τρύπας γεμίζει σιγά-σιγά από κόσμο, που έχει φτάσει για να απολαύσει τους Εκμέκ, στην τελευταία εμφάνισή τους για φέτος. 


Λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ, το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή, για να ξεσηκώσει το κοινό με έναν συνδυασμό δικών του τραγουδιών αλλά και διασκευές άλλων, που έχει αγαπήσει εξίσου.

Ο Άλκης Κανίδης, τραγουδιστής της μπάντας, όπως πάντα, γεμάτος δύναμη και ενέργεια ερμήνευσε με την ξεχωριστή χροιά του, ενώ το σύνολο ολοκλήρωσαν οι υπόλοιποι μουσικοί με την ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν. 


Μελωδίες, που επιλέγει από το ξεκίνημά του, αλλά και νέες μουσικές του απόπειρες συνεπήραν τους ίδιους, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του αλλά και το κοινό, που σε κάθε τραγούδι σώπαινε για να ''είναι εκεί'' μαζί τους. 

''Η μπαλάντα της λογικής'' και ''Ο φυγάς'' εναρμονίστηκαν απόλυτα με τον ''Άγγελο Εξάγγελο'' και το ''Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω'' δίνοντας στον κόσμο να κατανοήσει απόλυτα ότι οι Εκμέκ ήρθαν και θα μείνουν!


Και μπορεί οι φετινές συναυλίες του συγκροτήματος να ολοκληρώθηκαν ωστόσο ελπίζουμε στη σύντομη ανακοίνωση νέων και περισσότερων σε όλη την Ελλάδα, για να ζήσουν όλοι από κοντά αυτή τη χαρά, που μεταδίδουν απρόσμενα και χωρίς ανταλλάγματα!

Οι ΕΚΜΕΚ είναι: 

Κανίδης Άλκης - φωνή, κιθάρα
Στέργιος Γιάννος - ηλ. μπάσο
Γιώργος Αβραμίδης - τρομπέτα
Σάκης Ραπτόπουλος - ακορντεόν

Στα τύμπανα ο Μπάμπης Πετσίνης

Τραγούδια τους μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: