ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ


Η πολιτιστική ομάδα του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνει την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, εκδήλωση που αποτελεί φόρο τιμής στον Ήρωα Μακεδονομάχο, στον Γνήσιο Πατριώτη Παύλο Μελά. Το ιστορικό αφήγημα, το οποίο είναι αφιερωμένο στη θυσία που αναπτέρωσε το ηθικό των Ελλήνων και ξύπνησε μέσα τους το πνεύμα της Ελευθερίας, παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το Γ’ Σ.Σ., την ΜΕΡ.ΥΠ. και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πολιτιστική ομάδα του παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, ξεκίνησε το 2005 με σκοπό να αποτελέσει ένα μέσο έκφρασης των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων των μελών του συλλόγου.

Με όλη αυτή την προσπάθεια η ομάδα δίνει στην κοινωνία όχι μόνο ένα καλλιτεχνικό στίγμα αλλά κυρίως το μήνυμα ότι τα άτομα με κινητική αναπηρία συμμετέχουν, δημιουργούν και εκφράζονται με μια δυναμική που έχει ξεφύγει πια από τα όρια που βάζει η αναπηρία τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη της ομάδας όπως και όλοι οι φίλοι που την πλαισιώνουν ασχολούνται εθελοντικά και αφιλοκερδώς και με το μεράκι τους, τις γνώσεις τους και την φαντασία τους συμβάλουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων - παρουσιάσεων.

Συμμετέχουν :
Γιώργος Αυγουστίδης
Πέτρος Βαρσαμής
Χαράλαμπος Καλομοίρης
Γιώργος Μωραΐτης
Δημήτρης Μουρατίδης
Στέλλα Πέρπερα
Ορχιδέα Τσέκα
Μαρία Φωτιάδου

Κείμενα - Επιμέλεια
Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 4
Τηλ.: 2310249803-05

Σελίδα στο facebook του ΠΑ.Σ.ΠΑ: ΠΑ.Σ.ΠΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ (ΠΑ.Σ.ΠΑ)
ΚΑΘ. ΣΙΓΑΛΑ 9 & ΠΑΠΑΔΑΚΗ 41
Θεσσαλονίκη T.K.542 48
info@thesspaspa.gr
Τηλέφωνο: 2310 310210