ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (03-10/03/2018)


Ο Μάρτιος ξεκίνησε και η άνοιξη πλησιάζει μέρα με τη μέρα. Μαζί της, όμως, πλησιάζουν και οι μέρες για μερικά από τα πιο ενδιαφέρονται live της χρονιάς.

Φοίβος Δεληβοριάς


Τρεις μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει για δύο μοναδικά live, που θα στεφθούν κι αυτά από απόλυτη επιτυχία. Μαζί του, η Νεφέλη Φασούλη και οι μουσικοί του (Χριστοδούλου Κωστής, Ντούβας Σωτήρης, Yoel Soto και Παντέλης Κώστας), για να αναδείξουν τις μελωδίες, που μας έχει χαρίσει ο τραγουδοποιός εδώ και δεκαετίες. 

* Σάββατο 3 και 10 Μαρτίου 2018, 21:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56


Mατούλα Ζαμάνη


Η Ματούλα Ζαμάνη μαζί με τη σταθερή ομάδα της ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για μία μόνο βραδιά! Νέα δικά της τραγούδια, διασκευές άλλων γνωστών, που εμπεριέχουν το προσωπικό της στίγμα και το αίσθημα της ελευθερίας σε όποιο περιβάλλον ζει ο καθένας είναι τα στοιχεία, που θέλει να μεταδώσει η ερμηνεύτρια μαζί με την ευαισθησία και το δυναμισμό, που την διακατέχει πάντοτε!

* Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, 22:30, Block 33 - 26ης Οκτωβρίου 2018


Therion


Οι Σουηδοί Therion καταφθάνουν στην πόλη στα πλαίσια της περιοδείας τους και έτοιμοι για ένα θέαμα πρωτόγνωρο! Το setlist θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη νέα τους metal opera αλλά και επιτυχίες, που τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουν στο παρελθόν. Το αίσθημα ενός metal κοντσέρτου έρχονται να πλαισιώσουν οι Imperial Age και οι Null Positiv, δύο συγκροτήματα, που θα σφραγίσουν το live, με τρόπο που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί, αν δε βρεθεί εκεί! 
Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, την επόμενη ημέρα, στις 9 Μαρτίου θα βρεθούν στην Αθήνα!

* Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, 23:00, Principal - 26ης Οκτωβρίου 15


Mίλτος Πασχαλίδης


Σταθερή αξία στις μουσικές στιγμές της πόλης ο Μίλτος Πασχαλίδης, που επανέρχεται για τρεις συναυλίες στο Block 33. Στη βαλίτσα του τραγούδια δικά του και σπουδαίων συνθετών, που τον έχουν στιγματίσει, παραδοσιακές και ροκ μελωδίες και οι αυθόρμητες σκέψεις του, που αναδεικνύονται μέσω κομματιών, που ερμηνεύει την ίδια στιγμή. Μαζί του, οι μουσικοί, που τον συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια και δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες σε όλους όσους τον ακολουθούν πιστά!

* Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και Παρασκευή - Σάββατο 16 - 17 Μαρτίου 2018, 22:30, Βlock 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Νaxatras


Το hard psychedelic rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην πόλη του για ένα ιδιαίτερο live, με κυρίαρχο στόχο την παρουσίαση του νέου του δίσκου, σε συνδυασμό με όσα μας έχουν προσφέρει έως σήμερα! 70's αίσθηση θα διαχυθεί στο χώρο μαζί με στοιχεία blues, progressive rock και όνειρα, που θα εκτυλίσσονται μέσα από σόλο κιθάρας! Ποιος δε θα βρίσκεται εκεί;

* Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, 21:00, Eightball Club - Πίνδου 1