ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (04-10/02/2018)


Ο φετινός χειμώνας βρίσκεται κάπου στα μισά του και στη Θεσσαλονίκη τον απολαμβάνουμε στα άκρα. Με τον ίδιο τρόπο απολαμβάνουμε και τα μουσικά δρώμενα που πραγματοποιούνται και αυτήν την εβδομάδα!

Tακίμ - ''Γιατί γλυκό μου sweetheart?''


Οι έξι μοναδικοί μουσικοί, δεξιοτέχνες της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής, έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, σε μία συναυλία - αφιέρωμα στη μουσική που ακολουθεί τους Έλληνες μετανάστες των ΗΠΑ. Μαζί τους, θα είναι ο Πετρολούκας Χαλκιάς, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο κλαρίνο και έχει ζήσει στην Αμερική, και ο Νίκος Τατασόπουλος, εξαιρετικός μουσικός στο μπουζούκι.

* Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Bad Movies


Μία μεγάλη ροκ συναυλία ετοιμάζουν οι ''Bad Movies'' μαζί με άλλες τέσσερις μπάντες, τους ''Sediment Bruise'', τους ''Sexy Christians'', τους ''Yellow Devil Sauce'' και τους ''The Reverend Beasts''. Το live θα μαγνητοσκοπηθεί από την εκπομπή ''Volume sessions'' της ΕΡΤ3 και αναμένεται να αποπνέει δυναμισμό και μουσική σε ολόκληρη την πόλη!

* Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, 18:00, WE - 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη

Αlgiers & Roundlights


Οι ''Algiers'', το συγκρότημα που αναδεικνύει την post - punk και την afro gospel μουσική όσο λίγες μπάντες παγκοσμίως, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη και στο Club του Μύλου μαζί με τους Roundlights, για ένα μοναδικό μουσικό live, που θα μεταδώσει το μήνυμά τους και στην πόλη μας!

* Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, 21:00, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56

Γιώτα Νέγκα - ''Φύλλο ανδρικό''


Η Γιώτα Νέγκα, πλαισιωμένη μόνο από τρία μουσικά όργανα, περιοδεύει με τη παράστασή της ''Φύλλο ανδρικό'', με στόχο να αποδώσει στα τραγούδια, που έχουν ερμηνευτεί από άνδρες, το δικό της γνώρισμα. Από τον Ξαρχάκο έως τον Παπάζογλου, από τον Ιωαννίδη και το Θηβαίο έως τον Καζαντζίδη και τον Διονυσίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια δίνει τη θηλυκή της ματιά σε έναν χώρο γεμάτο από σημαντικούς άνδρες!

* Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, 21:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56

ΚείμενοΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ