ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (03-10/01/2018)


Το 2018 έφτασε γεμάτο προσδοκίες και όνειρα από όλους μας. Παράλληλα, ξεκινάει με ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη, για να μην ξεχάσουμε ούτε φέτος ότι η μουσική μας ενώνει!

Κυβέλη Καστοριάδη - Ορέστης Καλαμπαλίκης: "Songs for a blue cloud''

Οι επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις του εκπληκτικού διδύμου στο Passport του Κεραμεικού τελείωσαν και σειρά έχει η Θεσσαλονίκη! Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης θα παρουσιάσουν στη μικρή σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον μουσικές που παραμένουν άθικτες στο χρόνο, όπως αυτές του Μάνου Χατζιδάκι, του Leonard Cohen κ.ά..

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ: Κυβέλη Καστοριάδη - Ορέστης Καλαμπαλίκης στο Θέατρο Αθήναιον

*Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018, 21:00, Μικρή Σκηνή Θέατρο Αθήναιον - Οδός Βασ. Όλγας 85

Budapest Gypsy Symphony Orchestra: 100 τσιγγάνικα βιολιά


Μετά τις δύο μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο, η Budapest Gypsy Symphony Orchestra έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για τρεις εμφανίσεις στις 5 και 6 Ιανουαρίου 2018. Οι μουσικοί αυτοσχεδιάζουν, εμπνέονται επί σκηνής και αλλάζουν τις παρτιτούρες, καθιστώντας το θέαμα άκρως μαγευτικό. Ο καλύτερος μουσικός κυμβάλου στον κόσμο, Oszkar Okros, συμμετέχει ανάμεσα σε ένα πλήθος εξαιρετικών μουσικών σε μία μουσική συνύπαρξη της τσιγγάνικης μουσικής της Ουγγαρίας και της κλασικής μουσικής. 

* Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018, 21:00 και Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, 17:00 και 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: 100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπάμπης Στόκας - Βίκυ Καρατζόγλου


Ο Μπάμπης Στόκας ''παίρνει'' τα νέα του τραγούδια αλλά και όσα τον συνοδεύουν στη μουσική του πορεία και φτάνει στη σκηνή του Club του Μύλου για να μας ταξιδέψει. Συνοδοιπόρος του η Βίκυ Καρατζόγλου σε μία πολύπλευρη μουσική διαδρομή της ελληνικής μουσικής.

*Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018, 21:30, Μύλος club - Γεωργίου Ανδρέου 56

Ρίτα Αντωνοπούλου - Θοδωρής Οικονόμου: ''Αλλιώς Κόσμος''


Η περιοδεία της Ρίτας Αντωνοπούλου και του πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου συνεχίζεται με επόμενο σταθμό τη Θεσσαλονίκη. Το παρελθόν και το μέλλον αποτελούν τους βασικούς άξονες της παράστασής τους, ενώ η δημιουργία και οι εικόνες που αποπνέουν οι εκάστοτε συνθέσεις τούς ενώνει βαθιά, σε ένα λιτό αλλά έντονο live, που το κοινό τους έχει ήδη λατρέψει.

* Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γεωργία Νταγάκη


Λίγο καιρό μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Club του Μύλου, η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει για μία ακόμα εμφάνιση στην ίδια σκηνή. Τραγούδια διαλεγμένα προσεκτικά ένα προς ένα, ''δικά της'' τραγούδια, της προσωπικής της δισκογραφίας ή της ψυχής της αποτελούν το πρώτο μέρος της συναυλίας, ενώ στη συνέχεια επιλέγει συνθέσεις του Ξαρχάκου, του Κραουνάκη, της Νικολακοπούλου και όλων όσων την έχουν στιγματίσει...

* Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, 21:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56