ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΣΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ 'ΤΣΑΙ PARTY'





Παράταση παραστάσεων

Πέμπτη 4 & Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018!

στο Θέατρο Αθήναιον

Μετά τις Sold out παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία, ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, συγκεντρώνει τα καλύτερά του κείμενα και τα παρουσιάζει στην σόλο του παράσταση, “Τσάι Party”, η οποία παίρνει παράταση. Επιπλέον παραστάσεις, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, στις 21:30 στο Θέατρο Αθήναιον.

Όλοι έχουμε πάει σε ωραία  Party, ξέφρενα party, ακόμα και σε βαρετά party, αλλά αυτό το «Τσάι Party»είναι διαφορετικό και θα σας μείνει αξέχαστο!

Αν και εσείς παραξενεύεστε από περίεργα κοινωνικά στερεότυπα, αν έχετε κάποια θεία που λέει κακίες, αν αναρωτιέστε για τις ανθρώπινες σχέσεις, αν παθαίνετε εμμονές με κάποιο φυστίκι, αν βρίσκετε κιτς τις διαφημίσεις, αν έχετε φοβίες και αν όλοι περιμένουν από εσάς να είστε ώριμοι επειδή μεγαλώσατε αλλά εσείς δεν το βλέπετε έτσι, τότε σίγουρα είστε καλεσμένοι σε αυτό το Party!

O Ανδρέας Πασπάτης με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, σχολιάζει και καυτηριάζει ό,τι γίνεται γύρω μας σε μια παράσταση που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!




Λίγα λόγια για τον κωμικό:

Ο Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά µε το standup comedy. Ξεκίνησε την ενασχόληση του µε την κωμωδία το 2007. Μετράει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λονδίνο όπου έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του comedy central. Το 2015, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, διοργάνωσαν και συμπαρουσίασαν, το πρώτο stand up comedy battle, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει στο «Stand up for U» για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA.. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University (London), παραδίδει standup comedy workshops και διοργανώνει βραδιές OpenMic. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).


INFO:

Θέατρο Αθήναιον / Μικρή Σκηνή – Βασιλίσσης Όλγας 35
Τηλέφωνο | 2310 832 060
Παραστάσεις | Από 15/12-5 Ιανουαρίου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων | Παρασκευή & Σάββατο στις 21:30
Διάρκεια | 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Εισιτήρια | 10 ευρώ
Προπώληση | Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Αθήναιον (ημέρες και ώρες παραστάσεων)