ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ LIVE @ TO MEROS: ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ!


Χθες βράδυ, ο Λεωνίδας Μπαλάφας μαζί με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς βρέθηκε στο νέο μουσικό στέκι της Πάτρας, ''Το Μέρος''.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή, ξεκινώντας ένα τρίωρο live, το οποίο έμοιαζε με τη μουσική διαδρομή του τραγουδιστή. Απρόσμενο και γοητευτικό.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κατάφεραν να ταξιδέψουν το κοινό με τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους του, όπως τον ''Απηλιώτη'', την ''Ανηφοριά'', την ''Ανοιξιάτικη μέρα'' και όλους τους υπόλοιπους. Παράλληλα, ''έδεσαν'' στο μουσικό τους πρόγραμμα τα νέα τραγούδια από τον επερχόμενό του δίσκο, με τίτλο ''Άνθρωπος μονάχος''. 


Το αποτέλεσμα των μουσικών του συνδυασμών ήταν άκρως επιτυχημένο. Ένα υπέροχο πρόγραμμα με έντονα λαϊκά στοιχεία, αλλά και με τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό στο πανελλήνιο.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η ερμηνεία του ''Πυροσβεστήρα'', όπου το live μετατράπηκε σε γιορτή και οι παρευρισκόμενοι το ζητούσαν ξανά και ξανά, έως και τη λήξη της συναυλίας.

Ο Χρήστος Κυριαζής απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο καλός μουσικός είναι, με μοναδικές σόλο στιγμές, που τον ανέδειξαν και στην αχαϊκή πόλη!


Αποφασισμένοι να περάσουν καλά χάρισαν στους θαμώνες ένα live χωρίς διάλειμμα. Τα λόγια, όμως, δεν μπορούν να αποδώσουν την αίσθηση της χθεσινής βραδιάς, που όλοι ελπίζουν να επαναληφθεί σύντομα. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Λεωνίδας Μπαλάφας, πλαισιωμένος από ταλαντούχους μουσικούς, ήρθε για να μείνει με διαφορετικό κάθε φορά μουσικό στίγμα στηρίζοντας νέους χώρους όπως ''Το Μέρος''!

Μαζί του ήταν οι μουσικοί:

Χρήστος Κυριαζής - Σαξόφωνο
Σπύρος Βρυώνης - Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Χριστόπουλος - Τύμπανα 
Yoel Soto - Ηλεκτρικό μπάσο