ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (23-31/12/2017)


Το 2017 φτάνει στο τέλος του και η πόλη ζει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ενώ όλο και περισσότερο πλησιάζει η Πρωτοχρονιά. Τα μουσικά νέα μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά σίγουρα αξίζουν και αυτή την εβδομάδα.

Νέα Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης 

Απόψε το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα μας δοθεί η ευκαιρία να ζήσουμε  ''τη γοητεία της οπερέτας υπό το πέπλο των Χριστουγέννων''.

Ταλαντούχοι σολίστ θα είναι εκεί μαζί με τη Νέα Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και μια πλειάδα χορωδιών από σχολεία της πόλης για να αποτυπώσουν το αίσθημα των Χριστουγέννων σε όλους.

*Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μπλε


Το επιτυχημένο συγκρότημα βρίσκεται, επίσης, στη Θεσσαλονίκη και στο club του Μύλου, απόψε, για μία μοναδική συναυλία.

Τραγούδια από όλη τη μουσική τους πορεία θα παιχτούν με τους θαυμαστές τους να ανυπομονούν και για αυτήν την εμφάνισή τους, στην πόλη που τους ταιριάζει όσο καμία!

*Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, 22:00, Μύλος club - Aνδρέου Γεωργίου 56

De Facto


Οι ''De Facto'' έρχονται στη Θεσσαλονίκη, έτοιμοι για ένα live εφ'όλης της ύλης. 25 χρόνια πορείας στην ελληνική μουσική θα ηχήσουν στο Blue Barrel, για να θυμηθούμε, να νοσταλγήσουμε και να ''ζήσουμε'' μαζί τους!

*Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, 21:00, Blue Barrel - Δόξης 5, Λαδάδικα

Opera Chaotique


Οι μοναδικοί Opera Chaotique και η παράστασή τους ''Γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο'' επιστρέφουν στις 29 Δεκεμβρίου 2017. Αναφορά σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως για το ρόλο που διαδραματίζουν καθημερινά ως σύζυγοι, ερωμένες, εργαζόμενες και για τη στάση τους σε ό,τι αντιμετωπίζουν. 

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο 
Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς 

*Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, 21:30, Μύλος club -  Aνδρέου Γεωργίου 56

Κείμενο: Ελευθερία Μαυροκεφάλου