ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ: 'ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ' ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ



Κολοσσαίον: 
"Μια χαρούμενη οικογένεια"
 μεταγλωττισμένη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
Πέμπτη 16/11 έως Τετάρτη 22/11,

 ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά)
Κάθε μέρα μία προβολή  στις 17:00 (Εκτός Σαββάτου) 

ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 
Κάθε μέρα μία προβολή στις 18:30 (Εκτός Σαββάτου) 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Κάθε μέρα μία προβολή στις 20:00 (Εκτός Σαββάτου) 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΑΦΙΟΥ
Κάθε μέρα μία προβολή στις 22:05 (Εκτός Σαββάτου) 

ΘΕΑΤΡΟ

COMEDY FOR THE MASSES 
Κώστας Μαλιάτσης, Mikeius και Ηλίας Φουντούλης αυτή τη φορά μαζί σε μία παράσταση ανανεωμένη μέχρι το κόκαλο. Η πιο δημιουργική παρέα του youtube σε ένα ανεπανάληπτο stand up comedy show το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ, ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κάθε Σάββατο στις 5.00 μ.μ. & Κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, « O Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας», η ίδια καλλιτεχνική ομάδα, παρουσιάζει στο Θέατρο «Κολοσσαίον», τον «Θησέα και η Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων», σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Η βραβευμένη από την Ακαδημία Θεάτρου παράσταση, που αποθεώθηκε από 150.000 θεατές στην Αθήνα. Μια θεατρική παράσταση για κάθε ηλικία, που συνδυάζει το υπερθέαμα με το διδακτικό χαρακτήρα των αρχαιοελληνικών μύθων. Η πλοκή συναρπάζει: στην περιπέτεια συμμετέχει όλη η ελληνική μυθολογία – ήρωες,θνητοί, υπέροχα αλλά και φοβερά υπερφυσικά όντα και ασφαλώς οι Ολύμπιοι Θεοί.

Επί σκηνής παρελαύνουν παλάτια, θάλασσες, φρούρια, πλοία, λαβύρινθοι, γοργόνες, ταύροι – ταυροκαθάψια - θεοί που αναδύονται από τα έγκατα της γης, ή πέφτουν από τον ουρανό, ήρωες, θνητοί, φωτεινά αλλά και σκοτεινά υπερφυσικά όντα με ταλαντούχους καλλιτέχνες –εναέριους ακροβάτες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς¬, να δίνουν σάρκα και οστά στο μύθο .

Το κείμενο υπογράφει ο καταξιωμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης. Η σκηνοθεσία και η χορογραφία είναι της βραβευμένης χορογράφου Σοφίας Σπυράτου. Τα επιβλητικά σκηνικά και τα κοστούμια σχεδίασε ο πάντα ευφάνταστος Μανόλης Παντελιδάκης, ενώ η καταπληκτική μουσική που βασίζεται σε παραδοσιακά ελληνικά μοτίβα και έχει ακούσματα τζαζ και έθνικ σε ξεσηκώνει.

Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.
Η παράσταση είναι ιδανική για κάθε ηλικία!

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Happy Family
του Χόλγκερ Τάπε

Με τις φωνές των: (με τις φωνές των) Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, Κατερίνας Γκίργκις, Στεφανίας Φιλιάδη, Νικόλα Κατσάτσου, Κωνσταντίνου Κακανά, Γιάννη Υφαντή

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του βραβευμένου με Διεθνές Βραβείο Εμμυ Γερμανού σεναριογράφου και συγγραφέα Ντέιβιντ Σάφιερ, μια οικογένεια όχι σαν όλες τις άλλες. 

Η οικογένεια των Γουίσμποουν βρίσκεται σε κρίση. Το βιβλιοπωλείο της μαμάς Εμα είναι γεμάτο χρέη, ο μπαμπάς Φρανκ δουλεύει ασταμάτητα, η Φέι, η έφηβη κόρη δεν τα πηγαίνει καλά με τις σχολικές εξετάσεις και ο Μαξ, ο βενιαμίν της οικογενείας είναι ένα πανέξυπνο αγόρι που είναι θύμα bullying στο σχολείο. Σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθούν σαν οικογένεια, η μαμά Εμα οργανώνει μια βραδινή οικογενειακή έξοδο. Όμως, τα σχέδια της θα γυρίσουν μπούμερανγκ, όταν μια κακιά μάγισσα τους καταραστεί μεταμορφώνοντας τους σε τέρατα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος: ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
Διεύθυνση: Βασ. Όλγας 150 Περιοχή Μαρτίου
Τηλ.:2310834996
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΤΟΜΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ