ΕΠΙΚΑΙΡΑ

FEELINGS’ STORIES ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ +ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ


Θέατρο Σοφούλη
 Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά 

“FEELINGS’ STORIES”
σκηνοθεσία- διασκευή Στέλιος Καλαθάς

Σάββατο  30 Σεπτεμβρίου & 
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Η Συναισθηματική Διαλεκτική (www.synaisthimatikhdialektikh.com)  και ο Στέλιος Καλαθάς σας προσκαλούν στην παράσταση της θεατρικής ομάδας +αίσθημα  “FEELINGS’ STORIES” στο θέατρο Σοφούλη,  το Σάββατο  30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 21.00Μια παράσταση αφιερωμένη στα συναισθήματα και στην δύναμή τους.

Ο Στέλιος Καλαθάς διδάσκει τη μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης Συναισθηματική Διαλεκτική, περισσότερα από δέκα χρόνια και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανεβάσουμε τα συναισθήματα στην σκηνή και στο φως! Σημαντικοί Έλληνες συγγραφείς μας εμπιστεύτηκαν τα κείμενά τους κι έμπειροι ψυχολόγοι στήριξαν συμβουλευτικά την διαδρομή μας μέχρι την πρεμιέρα.


Η παράσταση είναι ένας συνδυασμός νοητικών καταστάσεων, ψυχοσωματικών εκφράσεων αλλά και βιολογικών αντιδράσεων που γίνονται τέχνη και μέσα από ρόλους βρίσκουν το πολύτιμο μονοπάτι της έκφρασης και της επικοινωνίας. Ένα κουβάρι που ξετυλίγεται παρουσιάζοντας μας τα βασικά συναισθήματα μέχρι που κάνει την εμφάνισή της επί σκηνής η «Λογική» και με επιχειρήματα διεκδικεί τη σημαντικότητά της. Στο τέλος οι θεατές καλούνται να πάρουν θέση μέσω κάλπης!


Ευχόμαστε ν’ απολαύσετε το αποτέλεσμα που κρύβει κάποια «κλειδιά» πολύτιμα για την επιβίωσή μας και για τον τρόπο που μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας πιο χαρούμενη , τα θέλω μας πιο «δικά μας» και τον τρόπο σκέψης μας πιο σταθερό. Με πολλή μεράκι και κέφι αναζητούμε τον προσδιορισμό μας και ψηλαφίζουμε το συναισθηματικό μας ρεπερτόριο σε μια διαδρομή που οδηγεί στην αυτογνωσία και την ενδυνάμωση.

Συγγραφείς κειμένων: Χρήστος Ναούμ, Ελένη Χριστοφοράτου, Φανή Δαλεζίου, Χριστίνα Καραβεζύρη,  Αγγελική Βοϊράκου, Γιώργος Μπουμπούσης, Βαγιανός Καλαθάς, Αλέξανδρος Κλωτσοτήρας,  Στέλιος Καλαθάς. 

Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία/διασκευή: Στέλιος Καλαθάς
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια: Αθηνά Ματίς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Τριανταφύλλου
Επιμέλεια κίνησης: Ναλίνη Μαρία Σπαθαράκη
Επιμέλεια μουσικής : Σωτήρης Καναρέλης/Νίκος Γκούμας
Φωτογραφία: Κώστας Δελχάς
Δημιουργικό Αφίσας: Lacrimosa Design
Οργάνωση Παραγωγής: Σοφία Ρίζου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο  30 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 21.00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Χώρος: Θέατρο Σοφούλη
Διεύθυνση: Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά 551 31
Τηλέφωνο κρατήσεων:  6946 105520

TOWNSENDIA Designed by ΕΡΗ Χ. Templateism.com Copyright © 2016

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.