ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ


Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, ο καλλιτέχνης με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει μια μοναδική συναυλία, στο Θέατρο Δάσους, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 9.00 μμ και η Θεσσαλονίκη ανυπομονεί να υποδεχτεί τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στο Θέατρο Δάσους, ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει για μια ακόμη φορά μαζί του, την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς κι εμπορικούς, διαχρονικά, τραγουδιστές, κυριαρχεί πενήντα και πλέον χρόνια στο μουσικό στερέωμα γι αυτό και η συναυλία  του, στο Θέατρο Δάσους, είναι ένα μουσικό γεγονός!

Οι αριθμοί  της  μουσικής του πορείας εκπλήσσουν… 75 προσωπικοί δίσκοι – από το 1967 – 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες.

Το μεγάλο ραντεβού με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού είναι στο Θέατρο Δάσους, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 9.00 μμ, με μια μοναδική συναυλία με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

info
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Δάσους
Έναρξη: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 15€ προπώληση, 18€ ταμείο, 12€ ΑΜεΑ – ανέργων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
– Στα καταστήματα Public (Τσιμισκή 24 & Mediterranean Cosmos)
– ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr http://bit.ly/2wQzYbj

Και στo ταμείο ΚΘΒΕ – Πλατεία Αριστοτέλους και στο Ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου.