ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ



Το Θέατρο Σοφούλη συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία παρουσιάζοντας τις πιο αξιόλογες παιδικές παραστάσεις που χρόνια τώρα επιλέγουν γονείς και εκπαιδευτικοί της πόλης και συνεργάζεται με τους πιο ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες της πόλης και έμπειρους ηθοποιούς και σκηνοθέτες από όλη την Ελλάδα. 

Τον Σεπτέμβριο η καλλιτεχνική ομάδα του Στέλιου Καλαθά +Αίσθημα έρχεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σοφούλη και φέτος παρουσιάζει την παράσταση «Feeling Stories». Στην παιδική σκηνή έρχεται η νέα παραγωγή «Ψέμα στο Ψέμα» με οικολογικό περιεχόμενο, ένα κείμενο της Καλλιόπης Παπαδάκη σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα και χορογραφίες του Κώστα Καφαντάρη. 

Στις 13 Οκτωβρίου το Σοφούλη υποδέχεται τη μαύρη κωμωδία «Ο Άνδρας με την Πουά Γραβάτα», ένα κείμενο σύγχρονο που ταράζει και αφυπνίζει. Τον ίδιο μήνα ο Δημήτρης Αντωνίου και ο Μιχάλης Saro Σαρόπουλος παρουσιάζουν την παράσταση «Στα καλά του καθισμένου». Πρόκειται για μια παράσταση σάτιρας που σπάει όλα τα ταμπού και τα κλισέ σχετικά με τα άτομα με αναπηρία. Για τις ανάγκες της παράστασης το θέατρο διαμορφώνει ειδική πρόσβαση για αμαξίδια. Στην παιδική σκηνή, η συνεργασία του Θεάτρου Αυλαία με τον Τάσο Ιωαννίδη συνεχίζεται και φέτος με την παράσταση «Η Ακρίδα και ο Βάτραχος».

Τον Νοέμβριο ο Μάριος Κωνσταντίνου με την θεατρική ομάδα Ντόμινο παρουσιάζει μια «πειραγμένη» εκδοχή του κλασικού έργου του Δημητρίου Κορομηλά «Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας».

Τον Δεκέμβριο έρχονται οι «Εσωτερικές Ειδήσεις». Χριστούγεννα όμως δεν νοούνται χωρίς «Το καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ» του γνωστού και αγαπημένου σε παιδιά και γονείς Τάσου Ιωαννίδη που για πέμπτη συνεχή χρονιά ενθουσιάζει με την πληθώρα των ερεθισμάτων που προσφέρει στα παιδιά. 

Προσφέρεται έκπτωση με την επίδειξη αποκόμματος εισιτηρίου μέσου μαζικής μεταφοράς εντός 90 λεπτών από την επικύρωση του, στο κανονικό εισιτήριο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5 
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310423925  

Χορηγοί επικοινωνίας:
Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, Ερωτικός 94.8, ThessNews, Olathessalonikiradio, thessaloniki art and culture, VFM, thinkfree, Rejected.gr, Kulturosupa.gr, Gooddeals

Χορηγοί:
Κοχύλι café bar, Ξενοδοχείο Πεύκα

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, 55131 Θεσσαλονίκη 
Τηλ. 2310423925
Email: info@theatrosofouli.gr