ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΟΣ 'ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ'


Επίνειο

"Προσεγγίζοντας τους ρόλους της ζωής μας"
Εργαστήριο ψυχοδράματος

Συντονίστρια
Μαρία Σάββα

 15 Ιουλίου – 16 Ιουλίου

Το ψυχόδραμα είναι μια μέθοδος για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου με ρίζες στο θέατρο και γενικότερα τις θεραπείες μέσω τέχνης. Με παιγνιώδη και συμβολικό τρόπο ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανταποκριθούν επαρκώς και δημιουργικά στις ποικίλες καταστάσεις της ζωής τους καθώς και στην επίτευξη των στόχων τους.

Το εργαστήριο αυτό θα απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν τρόπους προσέγγισης του εαυτού τους, να αναγνωρίσουν τους ρόλους που έχουν μέσα στην ζωή τους, τους τρόπους που σχετίζονται με τους άλλους και να αφεθούν σ ένα ταξίδι διερεύνησης με στόχο τη δημιουργία μιας νέας πυξίδας ζωής. Μέσα από τεχνικές του θεάτρου και τεχνικές του ψυχοδράματος τα μέλη της ομάδας θα εμπλακούν στο παιχνίδι της ζωής, ακολουθώντας τους δρόμους της προσωπικής ιστορίας του καθενός, άλλοτε ως πρωταγωνιστές και άλλοτε ως ουσιαστικοί βοηθοί στο “ταξίδι” κάποιου άλλου.

Η Μαρία Σάββα είναι πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού, ενώ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του “Κέντρου Μελέτης και Εφαρμογής Ψυχοδράματος της Σοφίας Συμεωνίδου”. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Ημέρες & ώρες εργαστηρίου: 15 Ιουλίου – 16 Ιουλίου
Συντονίστρια : Μαρία Σάββα,Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού – Εκπαιδευόμενη Ψυχοδραματίστρια
Κόστος συμμετοχής για το διήμερο: 25 ευρώ το άτομο.
Χώρος: Επίνειο
Διεύθυνση:Παπαντωνίου 12 (με Ιουστινιανού), 55134 Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες : 6977551262 (Μαρία Σάββα)