ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

KAPANI PROJECT 2017






Kapani Project 2017 | Αγορά Καπάνι | Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Από τις 00.01 έως τις 23.59

Έρχεται ξανά για να μας θυμίσει μέσα από μουσικές, εικαστικά, ταινίες και performances... εκείνο το ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα της αγοράς. Έρχεται ως η μεγάλη γιορτή της αγοράς, ως το σημείο συνάντησης του νέου με το παλιό, ως η κοιτίδα των πιο αυθόρμητων εμπνεύσεων εντός του αστικού περιβάλλοντος. Από την Ασκητού ως την Βλάλη, από την Σπανδώνη ως την Κυδωνιάτου... τα στενά της κεντρικής αγοράς “Καπάνι” θα φιλοξενήσουν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017... τρία stages, επτά live, δέκα performances, δεκαπέντε dj sets. Σε ρυθμούς alternative, free style, αλλά και με ζωντανές μουσικές του δρόμου. Μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα έχουμε την ευκαιρία θα γνωρίσουμε την αγορά απ' άκρη σ΄ άκρη, μέσα από έναν ξεχωριστό περίπατο “Τhessaloniki Walking Tour”.

Το “Kapani Project” μας πάει και cinema!

Με χαρακτηριστικό του την μεταμεσονύκτια έναρξη και με ροή 24ωρη, το “2o Kapani Project” μας περιμένει με μεταμεσονύκτιες προβολές σε μικρά καταστήματα της αγοράς, που παραμένουν κλειστά, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Είναι η δεύτερη φορά που το ΦΚΘ συναντά το Καπάνι σε συνεργασία με το “Kapani Project”, με στόχο την συνύπαρξη όλων των τεχνών σε ένα τόσο σπουδαίο σημείο της Θεσσαλονίκης, ιστορικά και αρχιτεκτονικά.

Info για το “Kapani Project”

Το «Καπάνι Project», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης «Καπάνι», αποτελεί μια δράση πολιτισμού, πολυμορφική, πολυπρόσωπη, πολυδιάστατη, πρωτοποριακή.Σε αυτό το ολοήμερο project μουσικοί, ηθοποιοί, εικαστικοί και άλλοι… έδωσαν τον δικό τους παλμό, μοιράστηκαν τις μουσικές τους, έφτιαξαν έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια και καινούργιες ιδέες.

-Line up – dj sets
Basement Freaks
Batala Salonica
BrightSide.
C Senior & Chris Εx
Costas Argiriou
Elias Tzikas
Emmanuel
Katerine Duska
Mackenzie
Mix Dojo
Polkar
Sk Disco
TeslaNoise aka 9West
Tsaros
Tuflon
Walter Dj
Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης

-Performances
Αριάδνη Πεδιωτάκη – Αδροδίτη Δάφνου
Βίκυ Αγγελίδου
Ευπραξία Γεώργαρου – Γιώργος Καραμανίδης
Κατερίνα Δρακοπούλου
ΚΙΝΟΥΜΕ DANCE PROJECT
Σχολή Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.
Φαίδρα Χαραλαμπίδου
SVORADOV THEATRE
Χρήστος Αλαβέρας
Xριστίνα Γεωργίου

2o Kapani Project
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου
στην Κεντρική Αγορά “Καπάνι”
Από τις 00.01 έως 23.59
Είσοδος ελεύθερη

Find Kapani Project
Facebook: Kapani Project
Instagram: https://www.instagram.com/kapaniproject/

Επικοινωνήστε μαζί μας:
kapaniproject@gmail.com
T. 2310 254251 | 694 6655278