ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ: 16/9 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


Αθλητικές εκδηλώσεις στην Καλαμαριά

Με γενικό τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016», το Γραφείο Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, διοργανώνει πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων οι οποίες ξεκινούν την Τρίτη 7 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, με ενδιάμεση διακοπή τους δύο μήνες Ιούλιο - Αύγουστο, δημιουργώντας έτσι ευχάριστες διεξόδους χαράς και εκτόνωσης σε παιδιά και ενήλικες.
Αξιοποιώντας τους χώρους και την υπάρχουσα υποδομή, όπως την παραλία της πλαζ Αρετσούς, το κολυμβητήριο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, την κεντρική πλατεία κλπ, οι γυμναστές του Δήμου με την πολυετή εμπειρία τους στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων, πλαισιωμένοι μάλιστα από την εθελοντική προσφορά γυμναστών και παιδαγωγών, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των ενηλίκων, που θα βρίσκονται στην πόλη.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου – 9.00 μ.μ. Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς- (Πλαστήρα και Χηλή) «Βραδιά με πανσέληνο στο κολυμβητήριο». Για όσους από τα μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και όχι μόνο, λατρεύουν τη νυκτερινή αθλητική ζωή και διακρίνονται από ρομαντισμό, μαζί με το άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού και τη δροσιά του νερού μπορούν ελεύθερα, με φόντο τη φεγγαρόφωτη πισίνα να κολυμπήσουν και να απολαύσουν τις βουτιές μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά από 8 ετών και άνω.