ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

KIDS' SUMMER ART-CAMP ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ


Kids’ Summer  Art-Camp στο θέατρο Αυλαία

Tο θέατρο Αυλαία μεταμορφώνεται για όλο τον Ιούλιο σε πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης για παιδιά!

Από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, με την καθοδήγηση μιας ομάδας έμπειρων παιδαγωγών, animators, κινηματογραφιστών, θεατρολόγων, χορευτών και μουσικών, τα παιδιά γνωρίζουν τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες, αναπτύσσοντας τα ταλέντα και τη φαντασία τους.


Ο κάθε εισηγητής –μέσα από ένα προσεκτικά διαμορφωμένο  καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαρθρωμένο σε θεματικά δίωρα- παρουσιάζει με διαδραστικές μεθόδους την τέχνη που εκπροσωπεί (animation, κινηματογράφος, θέατρο, μουσική, χορός-κίνηση, κατασκευές). Καλώντας τους μικρούς συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μία δράση που θα παρουσιαστεί στο τέλος του προγράμματος σε μία μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους των δύο εβδομάδων.

Μια πρωτότυπη ολοήμερη καλλιτεχνική απασχόληση, που συνδυάζει και αναπτύσσει την έκφραση, τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών, συνδυάζοντας τη μάθηση με τη διασκέδαση. 

Σχεδιασμός - Υλοποίηση προγράμματος: Δέσποινα Καβύρη


Αναλυτικά οι δράσεις του προγράμματος περιλαμβάνουν:

  • Δραματοποίηση παραμυθιού με τον Τάσο Αγγελόπουλο, από την  Θεατρική Ομάδα ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ.
  • Χορός, κίνηση και... χαμηλές πτήσεις! Εργαστήριο σύγχρονου χορού και αυτοχεδιασμού, με την Στέλλα Μαστοροστέριου από τη σχολή χορού ΚΙΝΟΥΜΕ.
  • Δραστηριότητες δημιουργικης απασχολησης και συνεργατικης μαθησης μεσω παιχνιδιου και ανακαλυψης,  με την παιδαγωγό Κατερίνα Κόσσυφα.
  • Stop motion / Animation, με τον Αριστοτέλη Ιωαννίδη.
  • Σινεμά και δημιουργία ταινίας μικρού μήκους, με την Δέσποινα Καβύρη και τον Γιώργο Μάνο.
Πληροφορίες – Αιτήσεις: 2310 237700