ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ STREET ART FESTIVAL ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Street Art Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες graffiti, street artists, μουσικοί, εικαστικοί, χορευτές, skaters, riders από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δώσει και δίνουν το παρόν και συμμετέχουν ενεργά στο #SAF, μεταμορφώνοντας έναν industrial και urban χώρο, γνωστό σε όλους μας, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με τη ΔΕΘ-Helexpo (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) σε κάτι το τελείως διαφορετικό, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις καλλιτεχνών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ανανεώνουμε το ραντεβού μας το καλοκαίρι, για τις 9-10-11 Ιουνίου, με συναυλίες, σεμινάρια, shows, εικαστικές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις του χώρου, διαγωνισμούς, εκθέσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις!


Αναλυτικό πρόγραμμα για τις μουσικό line up, τα σεμινάρια και τις ώρες που ανοίγουν οι πόρτες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα υπάρχει αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:


Line up Παρασκευής:

Οι Αμερικάνοι ONYX, (Fredro Starr και Sticky Fingaz), επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια, από την εμφάνιση τους με τους Wu Legends, το 2012, στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό show!

Έχοντας νέο υλικό με συνεργασίες με Snowgoons και Dope D.O.D, θα τινάξουν το stage του SAF την Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Μαζί τους οι πολυσυζητημένοι ''αγαπημένοι'' του DJ Premier, The Four Owls. Μετά από την ξεσηκωτική εμφάνισή τους στην Αθήνα πέρυσι, έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη φέρνοντας τον πιο φρέσκο ήχο του τελευταίου και πιο δυνατού κινήματος της HipHop με την υπογραφή της Αγγλικής High Focus Records με την υπογραφή του DJ Premier. Μαζί τους ο DJ Madnice!!

Περισσότεροι καλλιτέχνες για το line up της Παρασκευής θα ανακοινωθούν σύντομα! Stay Tuned!


Line up Σαββάτου:

Τη δεύτερη ημέρα του SAF 2016, μουσικά πλαισιώνουν οι μαγευτικοί Kadebostany. Με συνεχόμενες δυνατές επιτυχίες, δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, με δύο καινούργια ''entries'' -τραγουδίστριες και νέο υλικό, ο ''δικτάτωρας'' Kadebostan φέρνει την ''Προπαγάνδα'' του νέου τους European Tour ''Soldiers of Love'' για ένα μοναδικό show στο SAF 2016, στην πιο όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, το Σάββατο, 11 Ιουνίου στο SAF Open Air Stage.

Τα καινούργια τραγούδια του σχήματος κυμαίνονται στο ύφος του προηγούμενου radio block/buster επιτυχημένου δίσκου και θα μας αφήσουν για άλλη μία φορά άφωνους. Μόνο που αυτήν τη φορά το show θα είναι διαφορετικό, εμπλουτισμένο και εντυπωσιακό καθώς ο frontman των Kadebostany για άλλη μια φορά έχει στόχο να μας εκπλήξει...

Περιμένουμε με αγωνία τις 11 Ιουνίου!

Μαζί τους οι Βέλγοι παραγωγοί Boogie Belgique με ένα fusion/innovative μείγμα jazzy samples, vintage drum breaks and electro-swing beats θα ξεκινήσουν το party, παρουσιάζοντας το νέο τους single ''One day soon''.

Περισσότεροι καλλιτέχνες για το line up του Σαββάτου θα ανακοινωθούν σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι!


Εισιτήρια
Μονοήμερο Πέμπτης - 10€ (Μόνο onspot στα σεμινάρια)
Προπώληση:
Μονοήμερο Παρασκευής - 10€
Μονοήμερο Σαββάτου - 12€
Διήμερο Παρασκευής - Σαββάτο: 20€

Η τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ, τα shows, τις συναυλίες, τη συμμετοχή στα σεμινάρια και workshops και για τις δύο ημέρες, ανάλογα με την επιλογή εισιτηρίου.

Πληροφορίες